Mazovia 2008
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
nooo wiedzialem, wiedzialem, tak cos czulem...
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Bo jak widac nie mam takich zdolnosci Co innego pisanie na pierwsza strone a co innego luzna relacja na ktorejs z tysiaca stron forumpokrzewka wrote:wracając do tematu, który w międzyczasie się pojawił, Arek dlaczego nie napisałeś nigdy relacji w formie arta na stronę główną? obiętościowo te w wątkach wcale nie są "mniej obfite" niż inne zamieszczane teksty
Mialem juz napisac relacje - z wyprawy na Euro...z Gwiazdy Mazurskiej....teraz mysle o podsumowaniu startowego sezonu OGR....za chwile bedzie harpagan....pozniej chcialem cos skrobnac o przygotowaniu sie do nowego sezonu....jeszcze dalej o celach na przyszly sezon i tym sposobem jestesmy juz gdzies w okolicach kwietnia 2009 Szkoda ze same checi nie wystarcza...
Jak się już tak wszyscy żalą to i ja coś dorzucę...
Po pierwsze to zrobił się off top na dwie strony.
Jednak kolega seb ma trochę racji na głównej stronie jest naprawdę niewiele o grupie. Newsy w najlepszym wypadku wrzucane są co kilka tygodni w najgorszym co kilka miesięcy.
Moim skromnym zdaniem, relacja Arka (za jego zgodą oczywiście) powinna zawinąć na głównej. Zawsze komuś "nowemu" da to jakiś ogląd na grupę.
Jeżeli Arkowi się spodoba i będzie chciał takie pisać częściej to mogły by się pojawiać jeszcze np. z jakąś galerią.
Po pierwsze to zrobił się off top na dwie strony.
Jednak kolega seb ma trochę racji na głównej stronie jest naprawdę niewiele o grupie. Newsy w najlepszym wypadku wrzucane są co kilka tygodni w najgorszym co kilka miesięcy.
Moim skromnym zdaniem, relacja Arka (za jego zgodą oczywiście) powinna zawinąć na głównej. Zawsze komuś "nowemu" da to jakiś ogląd na grupę.
Jeżeli Arkowi się spodoba i będzie chciał takie pisać częściej to mogły by się pojawiać jeszcze np. z jakąś galerią.
Mazovia-121
zeby relacja arka znalalza sie na glownej, musi najpierw wyrazic chec on sam, pozniej jakos to zebrac i przeslac.
przy czym, od razu zaznaczam, ze nie intersuja mnie same relacje arka na jeden temat- z prostego powodu, sciganie to tylko czesc dzialalnosci i nie mam zamiaru robic z tego dzialalnosci priorytetowej. a, i szczerze powiedziawszy wolalbym Haka nietyoiwa Leroice niz standardowy maraton mazovi.
przy czym, od razu zaznaczam, ze nie intersuja mnie same relacje arka na jeden temat- z prostego powodu, sciganie to tylko czesc dzialalnosci i nie mam zamiaru robic z tego dzialalnosci priorytetowej. a, i szczerze powiedziawszy wolalbym Haka nietyoiwa Leroice niz standardowy maraton mazovi.
to ja wykorzystam okazje i dorzucę temat o którym jakoś zapomniano
"Ludzie"
warto byłoby uzupełnić listę bo dużo sie zmieniło no i odpadłby argument gości że nie wiedzą z kim mają do czynienia
gwoli przypomnienia Behe już kiedyś namawiał do przysłania swoich zdjęć i paru słów o sobie chyba najwyższy czas to zrobić
"Ludzie"
warto byłoby uzupełnić listę bo dużo sie zmieniło no i odpadłby argument gości że nie wiedzą z kim mają do czynienia
gwoli przypomnienia Behe już kiedyś namawiał do przysłania swoich zdjęć i paru słów o sobie chyba najwyższy czas to zrobić
ja tam widze info, toc tylko plakatu nie zdazylem dodac ;PSATAN666 wrote:Nie tylko o wyścigach mowa, ale np. na głównej nie ma żadnej wzmianki o wyjazdach cyklicznych.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930