sie wybieram. raczej autem niz pociagiem. 430 km z otwocka czyli 6 h trzeba liczyc. wyjazd w piatek wczesnym popoludniem. moge dobrac 3 osoborowery. bedzie scisk i nie gwarantuje, ze rowery nie pospadaja z dachu, a ramy nie beda porysowane (zwyczajowo)
na 99% jade, moze wozem - wiec moglbym zabrac 4 osoby z rowerami, jesli bede jechal to ruszam ok 18, mysle ze przed 23 nam iejscu by sie dalo rade byc, poszukam jakiegos noclegu
ech nostalgia Sierakowice pierwsze zawody!oczywiście że jadę
ps.chyba zwycięży wariant podroży samochodem,proszę o miejsce+kwatera, na dwa noclegi piątek i sobotę bo chyba nie będziemy się pchali do domu zaraz po zawodach,trzeba spokojnie odreagować ,to rancho wydaje sie ok ale musielibyśmy na start skoczyć samochodem bo 16km rozgrzewki to jednak nieco dużo
a co o tym wszystkim myśli dyrektor sportowy?i kto wziąłby na siebie kwatery?
sie kroi moznosc noclegowa w domku letniskowym z wygodami typu kominek, ciepla woda, u tesciow mego kumpla 12 km od startu. ino trza miec spiwor + ew karimat. zasoszczedzone srodki mozna przeznaczyc na...prowiant i cos dla tesciow np.
Creeping Death wrote:Ja jeszcze rozważam temat ale nie wiem czy nie za późno zorientowałem się że jest Harp
Jakie "za późno" ??? Przecież jeszcze 2 tygodnie!!! Ja się też wczoraj zorientowałam, a już sie zapisałam i zapłaciłam. Nie maaruudź, zapisuj się! I Pati też
Wygląda na to, że wszyscy wybierają się raczej późnym popołudniem, my chyba nie będziemy brać urlopu. Nie wiem tylko, jak z tym transportem, ale jeszcze jakoś to dogadamy. Szkoda, że nie mamy bagażnika rowerowego, byłby jeszcze nasz samochód. Bez bagażnika jest tylko dwuosobowo-dwurowerowy.
wiem juz ze jade na 100%, wiem ze najwczesniej moge o 16, ale nie mam wozidła... Dyspouje zato 4 uchwytami na rowery, oraz w miare uniwersalnymi poprzeczkami dachowymi
Moze by się spotkać jutro wieczorem - tak ok 20 w parku i obgadać temat - dojazd i nocleg, bo mnie caly tydzień nie ma i wracam dopiero w przyszly piatek wieczor, a przydaloby sie jakies ruchy wykonac