sobota wycieczka

...moze ktos sie dolaczy?

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
dzidek
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

sobota wycieczka

Post by dzidek »

A więc tak 10 rano z parku jedziemy na bagno całowanie podobno jest tam coś w stylu ścieżki dydaktycznej jakaś kładka po bagnie... wie ktoś coś o tym? jak tam trafić?
Ma to być wycieczka bo rodzinka jedzie ;)
gg: 6607845
Domar
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by Domar »

końce ścieżki są przy remizie w Podbieli i przy skrzyżowaniu na początku Podbieli jadąc od Taboru (jak droga skręca pod kątem prostym przed wsią). przy drodze Podbiel - Całowanie jest platforma widokowa :)

edit: kładka jest przy platformie
I co tu napisać? Nie wiem :/
pokrzewka
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by pokrzewka »

byliśmy na tej ścieżce podczas wyprawy do LIPY Łaszka, teraz jest tam dodatkowo wieża widokowa
ścieżka zaczyna się w Podbielu przy remizie (duża tablica) - widać z drogi, potem na zachód czarną błotnistą drogą, po lewej wieza widokowa a ściezka skręca w prawo, kładkami przez pomokłości na północ, a potem za Kobylą Górą wraca do asfaltu Tabor-Podpiel, na początek wsi, tam gdzie ostry zakręt. Rowerem nie za bardzo da się jeździć po kładkach...
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
S.W.A.T
Buszujacy w forum
Buszujacy w forum

Post by S.W.A.T »

Potwierdzam wypowiedź Pokrzewki :), jeśli już, zakładaj grube opony, kto był to wie czym to się może skończyć :wink:
:? ja niestety odpadam.
dzidek

Post by dzidek »

całkiem fajna ta kładka przez bagno... troche zarasta niestety, ale warto czasem się tam wybrać ;) pojeździliśmy jeszcze troche na dziko przez jakieś łąki. Wleźliśmy na 2 ambony ojciec przy jednej ze 20min foty robił... to może coś pokaże ;)
gg: 6607845
Post Reply