TDP niedziela jazda drużynowa na czas
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
- dzidek
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
TDP niedziela jazda drużynowa na czas
http://tdp2008.pl/trasa/pierwszy_etap_t ... 49385.html
start jest o 14:34 więc myślę że trzeba się zebrać o 13:15 z... no właśnie skąd? Spokojnie dojedziemy znajdziemy fajne miejsce i będzie super
na razie jedzie Carloz, Młody, ja i....
start jest o 14:34 więc myślę że trzeba się zebrać o 13:15 z... no właśnie skąd? Spokojnie dojedziemy znajdziemy fajne miejsce i będzie super
na razie jedzie Carloz, Młody, ja i....
gg: 6607845
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
- dzidek
a no gorąco nie było... Jednym słowem ten sport do jakiś strasznie fascynujących nie należy Zdjęć nie dam bo wszystkie poruszone...
Z tego co widzieliśmy była jedna konkretna kraksa ale cholera widzieliśmy tylko efekty a nie samo zdarzenie
Młody czemu nie wracałeś przez mlądz? strasznie się zdziwiłem jak mi na rondzie uciekłeś...
Z tego co widzieliśmy była jedna konkretna kraksa ale cholera widzieliśmy tylko efekty a nie samo zdarzenie
Młody czemu nie wracałeś przez mlądz? strasznie się zdziwiłem jak mi na rondzie uciekłeś...
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
- Creeping Death
- NApierdalator
To co się wczoraj stało na TDP to była porażka. Za co Ci ludzie jeżdżą, ja rozumiem, że było niebezpiecznie, ale bez przesady to ich praca. Szkoda mi tych kibiców, a już najbardziej szkoda mi tej ucieczki i Polaka w niej. Powinni tego zabronić.
Skracanie etapów? bo pada? przecież to nie przedszkole. Ludzie.. Powinni ich w ogóle od razu zawieźć samochodami na metę, albo, od razu zakończyć tą imprezę. Rozczarowałem się tym zachowaniem. Chłopak chciał powalczy, a tu taka szopka?? Masakra.. Co innego dziś. Świetnie oglądało się wyścig, znów wspaniała ucieczka Sapy, oby te jabłka nie okazały się "nielegalne" Na rundach też dało się ścigać i nareszcie ucieczka dojechała do mety, podobało mi się. Ale dlaczego Polacy w tym nie uczestniczyli, trzymali czoło peletonu, ale moim zdaniem powinni często próbować takich akcji jak dziś ta skuteczna ucieczka, tym bardziej że pogoda jest taka a nie inna. Strach pomyśleć co będzie w Zakopanem
Skracanie etapów? bo pada? przecież to nie przedszkole. Ludzie.. Powinni ich w ogóle od razu zawieźć samochodami na metę, albo, od razu zakończyć tą imprezę. Rozczarowałem się tym zachowaniem. Chłopak chciał powalczy, a tu taka szopka?? Masakra.. Co innego dziś. Świetnie oglądało się wyścig, znów wspaniała ucieczka Sapy, oby te jabłka nie okazały się "nielegalne" Na rundach też dało się ścigać i nareszcie ucieczka dojechała do mety, podobało mi się. Ale dlaczego Polacy w tym nie uczestniczyli, trzymali czoło peletonu, ale moim zdaniem powinni często próbować takich akcji jak dziś ta skuteczna ucieczka, tym bardziej że pogoda jest taka a nie inna. Strach pomyśleć co będzie w Zakopanem
POWERADE- Jebne czy wstane??
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
- dzidek
omg... to co organizatorzy robią to jest kpina... jakieś skracanie trasy pierdoluty... Dzisiaj to skasowali chyba jedyny odcinek dla którego warto oglądać etap czyli 2 rundy na koniec...
wystarczy troche deszczu temp 10stopni i już z kolarzy robią się niedzielni rowerzyści... jedna wielka porażka
wystarczy troche deszczu temp 10stopni i już z kolarzy robią się niedzielni rowerzyści... jedna wielka porażka
- Creeping Death
- NApierdalator
- dzidek
no fakt... końcówka była super, aczkolwiek bardzo żałuję że nie było tych 2 rund... niech skracają trase ale niech nie zabierają kibicom fanu z oglądania najlepszych na najtrudniejszych czyli najciekawszych kawałkach trasy...
Piernicze jak w niedziele będzie poniżej 15 stopni to strajkuje
Piernicze jak w niedziele będzie poniżej 15 stopni to strajkuje
- dzidek
Po pierwsze co za problem założyć windstoper? fakt było chyba koło 0-5 stopni i padał deszcz ale to nie powód żeby skracać trasę o połowę i to ciekawszą połowę.
Tak żeby jeszcze napisać coś pozytywnego... około 300 dzieciaków wystartowało w mini tdp nikt nie mówił że było zimno na trasie, że deszcz padał
Tak żeby jeszcze napisać coś pozytywnego... około 300 dzieciaków wystartowało w mini tdp nikt nie mówił że było zimno na trasie, że deszcz padał