chciałbym wywołać temat z pewnym wyprzedzeniem żeby wszyscy mogli sie do niego przygotować
pomysł jest taki by zrobić "rodzinne" zdjęcie wszystkich OGR-ów w teamowych koszulkach
myślę że najodpowiedniejszy będzie jakiś termin przed wakacyjny,może któreś niedzielne popołudnie pod koniec maja?
ps.i apel do Dyrekcji, może już czas zaktualizować dział "Ludzie"
jakiego argumentu uzyc zeby sciagnac wszystkich ludzi...
komunikat pozytywny: kolacja - tzn. ser francuski, oliwki,winogronka, bagietki, wino - ZA DARMO (jakos to rozliczymy...)
komunikat negatywny: za nieusprawiedliwioną nieobecność - wirtualne odebranie koszulki (tj prztyk w nos niejako członkowi honorowemu) bo innej opcji ni ma. O ile bedzie usprawiedliwienie- usprawiedliwiajacy sie we wlasnym zakresie i na wlasny koszt ma zorganizowac powyzsza impreze. Proste i d...kratyczne
co do pierwszej czesci, to ostatnio dosc czesto o tym mysle, tylko zastanawia mnie jakiego argumentu uzyc zeby sciagnac wszystkich ludzi...
opisy niech sami wymyślą określić tylko ilość słów i termin np.do końca maja,być może warto by tez ujednolicić zdjęcia tj.zapewne każdy ma jakieś w OGR-owej koszulce jeśli to nie jest zbyt duża urawniłowka ,sympatycy są zwolnieni z tego obowiązku
ps.co do zdjęcia wspólnego, Vigil zaproponował marchewkę,ja proponuje kij w postaci...zakazu publikacji
miało być niby do końca maja, ale nikt nic nie mówi. Może to i dobrze bo jakoś nic nie mogłem wymyślić do swojego opisu (chociaż dosyć często nad tym myślałem)
to nie jest najszczesliwszy pomysl, bo duzo ludzi nie bedzie jechac tyle km zeby zrobic zdjecie. okazja powinna byc w otwocku, zeby kazdy mogl bezproblemowo dotrzec..