troche wczesnie, ale na kolejnej masie warszawskiej przydala by sie wieksza ilosc osob z Otwocka, prosze o deklaracje kto sie wybiera albo moze wybrac.
pokrzewka wrote:chodzi o info o naszym DBS i zorganizowanie ludzi
no właśnie potrzebna jest liczna i widoczna reprezentacja OGR na najbliższej Masie
każdy kto chce sie przyczynić do sukcesu Dnia Bez Samochodu np rozdając ulotki przed Masą, proszony jest o wzięcie udziału w Masie Warszawskiej najlepiej w strojach organizacyjnych.Musi nas być widać tym bardziej ze mamy wystąpić publicznie!
jednym słowem ogłaszam alert dla OGR-ów
przyjedzcie choćby na kilka minut na start nawet samochodem
ps.osobiście dojadę z Wwy, na rowerze i będę wracał do Otw po Masie,tym razem muszę być do końca
Ja myślałem, żeby choć na chwilę przyjechać rowerem, ale wydaje mi się, że wszystko będzie zależało od warunków atmosferycznych.
Ewentualnie tak jak zaproponował Leo, może podjadę po pracy autem/komunikacją miejską biorąc ze sobą strój organizacyjny.
dojazd do wawy byl boski! najpierw ulewa potem wmordewind masakryczny.Ale, ale pozanalem nowa definicje slowa:NIEMOZLIWE - znalezc papierowe 10 pln na srodku sciezki na moscie siekierkowskim! a jednak sie zdarza!
dycha owszem nasaczona wiec nie odfrunela - juz zostala zreanimowana - planuje zainwestowac ja po dzisiejszej masie...a apropos masy - dolacze ok 18:45 bo pracuje. poki co maisto wokol jest totalnie zatkane przez manifestacje chyba masa w korku stanie...