Gwiazda Mazurska 2008!!!!
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
Gwiazda Mazurska 2008!!!!
Arkadyj jest trzeci w M2
tak sie zastanawialem, gdzie go wcielo, teraz wszystko jasne.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Dzieki chlopaki. Dlugi weekend spedzony bardzo fajnie. Pogoda moze do konca nie rozpieszczala ale nie bylo tak zle. Do wczorajszego startu do 3 etapu nie wiedzialem, ze mam szanse na podium. Tak naprawde bylo to mozliwe dzieki malemu zbiegowi okolicznosci w postaci awarii roweru najgrozniejszego konkurenta, co nie znaczy, ze nie trzeba bylo wlozyc duzo serca i wysilku zeby jednak zrobic taki wynik.
Podziekowania dla Pawla Trawkowskiego z Planji za wspolprace na trasie, zwlaszcza na 3 etapie, dla Kingi, ze byla i bardzo pomagala :*
Nie napisze, ze wkrotce pojawi sie relacja bo chyba nie ma drugiego tak nieslownego czlowieka, jezeli chodzi o pisanie relacji na forum, ale zdjecia na pewno niedlugo zamieszcze.
ps. spodziewalem sie wiekszych gratulacji ;PP
ps2. moja wiedza na temat budowy i naprawy rowerow ciagle sie powieksza, w niedziele bylem zmuszony skrocic troszke lancuch i chyba zrobilem to dobrze bo dojechalem do mety )
Podziekowania dla Pawla Trawkowskiego z Planji za wspolprace na trasie, zwlaszcza na 3 etapie, dla Kingi, ze byla i bardzo pomagala :*
Nie napisze, ze wkrotce pojawi sie relacja bo chyba nie ma drugiego tak nieslownego czlowieka, jezeli chodzi o pisanie relacji na forum, ale zdjecia na pewno niedlugo zamieszcze.
ps. spodziewalem sie wiekszych gratulacji ;PP
ps2. moja wiedza na temat budowy i naprawy rowerow ciagle sie powieksza, w niedziele bylem zmuszony skrocic troszke lancuch i chyba zrobilem to dobrze bo dojechalem do mety )
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
mam nadzieje Arkadyj, iz nie gniewasz sie ze gratuluje z opoznieniem. Po prostu czekalem, az ktos (ty?) pogratuluje temu , ktory kurowal cie w ostatnim czasie Swoja droga nie spodziewalem sie, ze te dragi moga miec az takie objawy uboczne w postaci zwyzki formy A tak na serio to szczere gratulacje! Zeszloroczna gwiazda zreszta przepowiadala takowy sukces. Kochani! bez insynuacyj,arkadyj czysty jest jesli chodzi o tzw wspomaganie!!! (no chyba, ze ma tyz innych konsultantow)ps. spodziewalem sie wiekszych gratulacji ;PP
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Vigil, jestes moim osobistym bohaterem. Tak bardzo bylem Ci za to wszystko wdzieczny, ze az zapomnialem wspomniec o Tobie Jedni zawrocili kijem Wisle, drudzy przeszli sucha stopa przez morze, a Vigil zatrzymal, pozwolcie na mala bezposredniosc - moja kupe Wielki to gosc i duzo mu zawdzieczam. Co prawda robakow do konca nie udalo sie wytepic ale przeciez nie wyprobowalismy jeszcze wszystkich tabletek Dzieki wielkie Vigil
ps. jestem calkiem powazny
ps. jestem calkiem powazny
idz sie leczyc...
Vigil, dla tego Pana potrzebne sa jeszcze te zielone tabletki, od glowy...
Vigil, dla tego Pana potrzebne sa jeszcze te zielone tabletki, od glowy...
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930