Islandia w 2008.
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
No nie wiem czy taki raj, raczej chlodno, czesto pada i wieje silny wiatr. Raczej kiepskie drogi zarezerwowane sa dla samochodow z napedem na 4 kola, wielkie pustkowia na ktorych nie ma gdzie schowac przed wiatrem i deszczem. Ale pewnie bedzie im tam super, wielka przygoda, ktora beda dlugo wspominac
03.07.2008, g. 23:20
Pozdrawiam
Partycja
04.07.2008, g. 00:18... wczoraj jechalśmy bez wody, musieliśmy stanąc na noc lało i wiało. wstaliśmy po 14, droga bardzo trudna, silny wiatr czasami jechałem 3km/h cały dzień szukaliśmy gazu, jesteśmy przy drodze pierwszy wyjazd na wsch z Rejkiawiku nad małą rzeczką. przejachane dziś nie całe 50km jest ciężko, ale ciepło i słoneczko. W nocy ciepło, kurtka, spiwór i mata super. zrobiłem zakupy (... tu wiadomość sie urywa... jakis problem z łączem...)
to na tyle co dostałam dzisiaj... widac ze te zawirownia ze słońcem sprawiaja ze Cezary mysli ze jest juz Tam dwa dni... piszcie jak bedziecie mieli jakies pytania to je przekaze... lub piszcie sami... włączaja telefony raz dziennie jakos kolo 23 u nas...Dziekje lot ok... Właśnie zjedliśmy makaron. Mam scentrwane koło i przebitą dętkę, wczoraj nie mieliśmy nic tylko kabanosy, przez noc złapaliśmy po łyku deszczu w menaszke to msiało starczyć na pare godzin do sklepu. U Nas widno lepiej bedzie jechac nocą bo mniej wieje, rower bardzo ciężki.
Pozdrawiam
Partycja
07.07.2008 g. 00:36
Cezary
Cezary
pozdrawiam Was wszystkich serdecznie
trzymajcie kciuki za tych Bohaterów Naszych
Cezary
PartycjaWczoraj makabra 47km piekla, dzis za nami 59 jemy kluski jest 1 w nocy zaraz jedziemy dalej do hella ledwo przezylismy szlakz gullfoss do haifos, kartony wyrzucone
07.07.2008 g. 00:44a co sie stało? dlaczego? tak wieje i tak jest zimno?
Cezary
Jakos nie moge zlokalizowac jaka oni dokladnie droga jada, poprosilam by mi pisali miejscowosci ktore mijaja i wtedy bede mogla zrobic mapke...Jest goraco spalilo nas, 70km pchalismy rowery dwa dni przeprawy przez rzeki zamiast drogi koszmarne kamienie nie raz zwatpilem wiecej nie odjedziemy od drogi (cenzura )
pozdrawiam Was wszystkich serdecznie
trzymajcie kciuki za tych Bohaterów Naszych
10.07.2008 g. 22;24
Wyslijmy im sloneczko
Pozdrawiam wszystkich
Partycja
niestety nie napisali gdzie sa ale po odleglosciach to podejrzewam ze kolo Kalfafellsstaour pod lodocem nadal... ale to tylko moje przypuszczenia48km pogoda padla 5 st i pada zimno wiec sie rozbilismy lewe sciegno achillesa puchnie i boli ale jade jeszcze poprosze wiecej slonca
Wyslijmy im sloneczko
Pozdrawiam wszystkich
Partycja