skatepark
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
skatepark
LUIDZIE JAK KTOS CHCE JEZDZIC NA ROWEZE TO MOZE JEZDZIC GDZIE CHCE. MOZE W LESIE SOBIE WYBUDOWAC SKOCZNIE MOZE JEZDZIC PO PIACHU I BŁOCIE. I JAK CHCE MA TAKĄ PSJE TO PORUSZY ZIEMIE ZEBY POJEZDZIC I JEGO TO NIE OBCHODZI CZY COS ZEPSOŁ CZY NA CHAŁASOWAŁ BO ROBI TO W DOBREJ WIERZE. PISZECIE CZY TO ZGODNE Z PRAWEM... LEPIEJ JEZDZIC NA ROWEZE NIEZGODNIE Z PRAWEM, NIZ ĆPAĆ, NISZCZYC WSZYSTKO, DEMOLOWAĆ!!!!! DLA DESKOROLKOWCÓW I ROWERZYSTÓW NIC NIC NIC NIC NIC NIC NIE MA!!!!!!!! NIE MAMY GDZIE JEZDZIC!!! NA ROWEZE MOZNA JEZDZIC W LESIE A NA DESCE???? PO ULICY MAM SIE UCZYC TRICKOW???? ZEBY MNIE POLICJA ZARAZ ZGARNĘŁA??? JEZDZE JUZ 7 LAT NA DESCE I JUZ DAWNO STRACILEM WIARE W TO MIASTO!!!! DOPIERO TERAZ JAK JUZ MAM 20 LAT WY BUDOJECIE SKATEPARK???? W OTWOCKU 7 LAT TEMU JEZDZILO 20 OSOB TERAZ JEZDZI... 3 JEZDZENIE NA DESCE NA CHODNIKU JEST NIELEGALNE?? A ĆPANIE W BRAMIE I CHLANIE?? TO JEST ROBIC NAJPROSCIEJ W TYM SPOŁECZNIARSKIM POLICYJNYM MIESCIE
My budujemy skatepark? pierwsze słyszę, pomyliłeś forum chyba na www.owock.pl być miało.DOPIERO TERAZ JAK JUZ MAM 20 LAT WY BUDOJECIE SKATEPARK????
Nie krzycz kolego
Poza tym masz trochę racji.
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
ktoś już kiedyś miał podobne wejście (podobne z formą, ale nie treścią). może kolega chciał, żeby np na masie również ten problem głosić ludności?
PS. tak swoją drogą, jeśli ta osoba ma rzeczywiście 20 lat to żal mi jej. poziom stylistyczny i ortograficzny, jak również sama forma wypowiedzi aż boli...
PS. tak swoją drogą, jeśli ta osoba ma rzeczywiście 20 lat to żal mi jej. poziom stylistyczny i ortograficzny, jak również sama forma wypowiedzi aż boli...
I co tu napisać? Nie wiem :/
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
może pomyśl o zmianie miejsca zamieszkania a tak serio to urządzenia ze stadionu podobno zabrano ponieważ ludzie skarżyli się na hałas .... ja jak chce sadzić sosny w mieście to po prostu konsekwentnie to robię, nikogo to zbytnio nie interesuje ale jest idea i działanie. Skoro Was jest więcej to nie widzę problemu, żeby nie zawalczyć o takie miejsce, a później dopilnować aby spełniało oczekiwania i było funkcjonalne.
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
Cóż za frustracja...
Przepraszam, ale... po pierwsze zgodzę sie z Domarem - 20 lat to juz najwyższy czas, żeby się jako-tako nauczyć używać języka polskiego, wiem wiem, dysleksje, dysgrafie, ale tego się nie daje czytać, naprawdę... A może to nie dysleksja, tylko za dużo jazdy na desce zamiast szkoły?
Po drugie - 20 lat to może jeszcze za późno, żeby skorzystać z tego planowanego dobrodziejstwa, chyba, że realizacja potrwa jeszcze parę latek A nawet jeśli Ty nie skorzystasz, to nie martw się człowieku - może inni skorzystają, więc ciesz się, zamiast się teraz bulwersować, że coś się w końcu dzieje Nie bądź takim egoistą!
Przepraszam, ale... po pierwsze zgodzę sie z Domarem - 20 lat to juz najwyższy czas, żeby się jako-tako nauczyć używać języka polskiego, wiem wiem, dysleksje, dysgrafie, ale tego się nie daje czytać, naprawdę... A może to nie dysleksja, tylko za dużo jazdy na desce zamiast szkoły?
Po drugie - 20 lat to może jeszcze za późno, żeby skorzystać z tego planowanego dobrodziejstwa, chyba, że realizacja potrwa jeszcze parę latek A nawet jeśli Ty nie skorzystasz, to nie martw się człowieku - może inni skorzystają, więc ciesz się, zamiast się teraz bulwersować, że coś się w końcu dzieje Nie bądź takim egoistą!
"Te oveczky ne bekają."