napiszcie potem pare obiektywnych zdań, bo czytając forum Mazovii zaczynam tracić wiarę w sens tej imprezy. Sam nie wiem czy za krótka, długa, płaska, pofałdowana, trudna, łatwa ...
Będę miał szasnę ją objechać dopiero pod koniec marca uwzględniając dodatkowy fragment południowej rundy (+1.5km) - teraz pewnie przez pogodę będzie dość miękko i mokro.
Giant Mike wrote:napiszcie potem pare obiektywnych zdań, bo czytając forum Mazovii zaczynam tracić wiarę w sens tej imprezy.
ja to czytam forum żeby poprawić sobie humor
Nie wiem skąd się biorą tamci ludzie...
np. temat żeby zlikwidować sektory... przecież można z krzesła spaść czytając te bzdury
Leo nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee objazd trasy to samobójstwo...
Co do trasy to sporej części nie zrobiliśmy bo gubiliśmy ją co chwila, Trasa faktycznie PŁASKA ale odcinków na których można odpocząć BRAK. Albo Błoto albo piach... spora część rundy idzie przez mocno podmokle łąki, poza tym często trzeba przejeżdżać przez strumienie albo spore kałuże przez co buciki po paru kilometrach ważą o kilogram więcej . Ogólnie Michał to się postarałeś żeby zajechać ludzi
dzidek wrote:Leo nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee objazd trasy to samobójstwo...
Co do trasy to sporej części nie zrobiliśmy bo gubiliśmy ją co chwila,
dziś nie jestem w nastroju samobójczym więc odpuszczam tym bardziej ze deszczyk mnie zniechęcił
ps.trasę wgrałem do gps więc to miał być test poruszania sie po tracku ale poczekam na lepszy dzień
Troche wody nikomu krzywdy nie zrobiło, a to że na trasie maratony byliśmy prawie 5h walcząc z wszelakimi trudnościami i z mapą, to już inna baja...
Trasa chociaż dosyc płaska to szybka raczej nie będzie, szczególnie pętla za droga nr 50, albo będzie mega woda na polach i błoto w lesie, łącznie z szerokimi strumieniami, albo będzie sucho a wtedy piach,piach,piach... a i potem ...piach