wg meteo to raczej trzeba by gibnac o 7:00 bo o 13:00 to juz pompa bedzie. ja to bym chetnie bocznymi asfalcikami posunal bo w ljesu to oj grzezawisko. 2 mosty?czemu nie tylko nie po polach jak ostatnio!
karnaś wrote:Ktoś chętny do lasu. Godzina 11 w parku.
śpioch
o 8.30 stawiły się 3 osoby ja, Vigil, Carloz. Vigil z Carlozem pojechali asfaltem dwa mosty a ja sobie kulturalnie pojeździłem po lesie
Wyszło jakieś 110min jazdy po PRAWIE SUCHYM LESIE trochę błota jest tylko na drodze do leśniczówki ale dalej jest już dużo lepiej. Spokojnie da się jeździć... nawet się nie pobrudziłem
dzidek wrote:Vigil z Carlozem pojechali asfaltem dwa mosty
Asfaltu mieliśmy 95%, a reszta to błoto po piasty i ostra grzęzawka, albo wał wiślany ostro telepiący, suma sumarum runda fajna, pogoda tyż - prawie 90km ( ja potem dokrecilem jeszcze kilka).
Dzięki Vigil (bo gdyby nie Ty to ja sam, a gdyby nie ja to Ty sam byś jeżdził )
a i owszem dzieki... w sumie to ze 3 godziny gadalismy, ale grzezawiska i tereny postindustrialne były niezle. Trasa- dla mnie bomba!Zdjecie zabitej przez auto sarny pomine - po co epatowac smiercia niewinnego zwierzatka! A co do wypadow- czekamy na towarzystwo. Tempo naprawde jest luzne (aczkolwiek 3,5 h 90 km..no nie wiem)
Attachments
zakaz wstepu - most w remoncie.JPG (91.83 KiB) Viewed 3306 times
krolowa rzek (i krol).JPG (84.5 KiB) Viewed 3307 times