znamy sie tylko z widzenia
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
A oto moje dane:
wygląd zewnętrzny:
1. wzrost: 164 cm
2. kolor oczu: piwny, z domieszką zielonego.
3. waga: około 50 kg
4. znaki szczególne:...ni ma
wygląd wewnętrzny:
1. wrażliwość.
2. upór.
3. ciekawość świata.
4. bujanie w obłokach.
Co lubię:
1. lody
2. muzyke wszelaką
3. przyrodę.
4. gotować, ale dla siebie.
5. książki przygodowe, s-f i tp.
Czego nie lubię:
1. wstawać wcześnie rano.
to tyle w skrócie
wygląd zewnętrzny:
1. wzrost: 164 cm
2. kolor oczu: piwny, z domieszką zielonego.
3. waga: około 50 kg
4. znaki szczególne:...ni ma
wygląd wewnętrzny:
1. wrażliwość.
2. upór.
3. ciekawość świata.
4. bujanie w obłokach.
Co lubię:
1. lody
2. muzyke wszelaką
3. przyrodę.
4. gotować, ale dla siebie.
5. książki przygodowe, s-f i tp.
Czego nie lubię:
1. wstawać wcześnie rano.
to tyle w skrócie
Skoro jest już tyle materiału to można by zrobić aktualizację działu "Ludzie" na głównej.
http://otwock.org.pl/ludzie.htm
http://otwock.org.pl/ludzie.htm
...bo gdzie się ten kosmos kończy ?! Bo stół się, kurna, kończy tu !
Witam znajomych-nieznajomych
Kocham góry i jazdę na rowerze (kolejność dowolna), uwielbiam Puszczę Kampinoską (a najbardziej jej część zachodnią).
Jeżdżę głównie po mniej uczęszczanych drogach i w terenie. Szczególnie lubię drogi szutrowe i urozmaicony krajobraz. Mój zasięg to najczęściej 80-150km głównie na terenie pd-zach Mazowsza. Jeżdżę kiedy tylko mam czas a to oznacza najczęściej weekendy i urlopy. Odwiedziłem Otwock, tak coś ze 2 razy i być może spotkałem kogoś z tego forum. Moim ulubionym miejscem po wschodniej stronie Wisły są okolice Osieku i Ponurzycy, które staram się przynajmniej raz w roku odzwiedzać.
z pozdrowieniami
Leszek
Kocham góry i jazdę na rowerze (kolejność dowolna), uwielbiam Puszczę Kampinoską (a najbardziej jej część zachodnią).
Jeżdżę głównie po mniej uczęszczanych drogach i w terenie. Szczególnie lubię drogi szutrowe i urozmaicony krajobraz. Mój zasięg to najczęściej 80-150km głównie na terenie pd-zach Mazowsza. Jeżdżę kiedy tylko mam czas a to oznacza najczęściej weekendy i urlopy. Odwiedziłem Otwock, tak coś ze 2 razy i być może spotkałem kogoś z tego forum. Moim ulubionym miejscem po wschodniej stronie Wisły są okolice Osieku i Ponurzycy, które staram się przynajmniej raz w roku odzwiedzać.
z pozdrowieniami
Leszek
>>> puszcza wolna, komary poszły spać <<<
Re: znamy sie tylko z widzenia
w razie gdyby ktos sie zagubił i miał juz wątpliwości "o co tu be"
..a jedno o drugim wie niewiele
Tak mi przyszlo do glowy dzis, ze w zasadzie, to ja wiekszosc z Was znam glownie z widzenia wlasnie.
Sie raptem raz na miesiac (o ile to pora ciepla) widze i...
...powiedzcie kim Wy w ogole jestescie, ludzie!
Co robicie w zyciu, gdzie pracujecie np. itd - bo to czasem cholercia cos potrzeba i czlowiek lata bógwiegdzie, a tu moze sie okazac, ze wszystko jeset pod reka, tylko sie o tym nie wie ..
Koło Przyjaciół OGR - KPO "Śprychy"