Konkurs fotograficzny Fotka roku
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
7. zabrania się wstawiania prac innych autorów, jako swoje
To chyba tłumaczy twoje zapytanie .Wiec nie czekaj tylko wklejaj
p.s
Miło by było jak by autor wyraził zgode na to...
Inaczej bedzie to wbrew prawu o własnosci autorskiej.
http://ks.sejm.gov.pl:8009/proc2/ustawy/86_u.htm
To chyba tłumaczy twoje zapytanie .Wiec nie czekaj tylko wklejaj
p.s
Miło by było jak by autor wyraził zgode na to...
Inaczej bedzie to wbrew prawu o własnosci autorskiej.
http://ks.sejm.gov.pl:8009/proc2/ustawy/86_u.htm
Personal best 200km
hm nie mogę sie powstrzymać żeby nie ponarzekać
według mnie konkurs na FOTO ROKU oznacza że zgłaszamy propozycje fotografii na które potem głosujemy
moim zdaniem każdy powinien mieć prawo do wrzucenia 3zdjęć które z jakiś względów mu sie podobają,oczywiście uwzględniając podstawowe założenie ze są z 2007 roku i w jakiś sposób wiążą sie z rowerowaniem
to mogą być własne zdjęcia ale mogą być także cudze wystarczy komentarz kto jest autorem
prowadzący ogranicza sie jedynie do nadzorowania żeby sie nie powtarzały,dbania o ich wielkość itp
na koniec ogłaszamy ankietę wśród zarejestrowanych uczestników i wygrywa to zdjęcie które dostało najwięcej głosów a tym samym laureatem jest autor tego zdjęcia a dalej w kolejności głosów jeśli nagród jest więcej
tym samym Spider też może wziąć udział w konkursie
ps.podam przykład który oddaje moje rozterki, mnie sie szalenie podoba zdjęcie z wyprawy Ogr to Hel na którym brniemy z Popeyem po piachu, autorem tego zdjecia jest Spider, to zdjęcie zostawia daleko w tyle moje własne propozycje wklejone do konkursu
według mnie konkurs na FOTO ROKU oznacza że zgłaszamy propozycje fotografii na które potem głosujemy
moim zdaniem każdy powinien mieć prawo do wrzucenia 3zdjęć które z jakiś względów mu sie podobają,oczywiście uwzględniając podstawowe założenie ze są z 2007 roku i w jakiś sposób wiążą sie z rowerowaniem
to mogą być własne zdjęcia ale mogą być także cudze wystarczy komentarz kto jest autorem
prowadzący ogranicza sie jedynie do nadzorowania żeby sie nie powtarzały,dbania o ich wielkość itp
na koniec ogłaszamy ankietę wśród zarejestrowanych uczestników i wygrywa to zdjęcie które dostało najwięcej głosów a tym samym laureatem jest autor tego zdjęcia a dalej w kolejności głosów jeśli nagród jest więcej
tym samym Spider też może wziąć udział w konkursie
ps.podam przykład który oddaje moje rozterki, mnie sie szalenie podoba zdjęcie z wyprawy Ogr to Hel na którym brniemy z Popeyem po piachu, autorem tego zdjecia jest Spider, to zdjęcie zostawia daleko w tyle moje własne propozycje wklejone do konkursu
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
nieprofesjonalne zdjęcie profesjonalnym aparatem nieprofesjonalnie wykonane profesjonalnej nagrody pobudzające do udziału w nieprofesjonalnym konkursie ..... a teraz WSZYSCY WRZUCAJĄ SWOJE FOTY bo to jest zabawa
- Attachments
-
- nagroda.jpg (37.63 KiB) Viewed 3636 times
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
-
tez coś wrzucę, ponieważ nie mogę uczestniczyć w konkursie (jak zwykle) to pozwolę sobie w międzyczasie na moje nominacje z życia OGR w 2007 roku
(wykorzystałam zdjęcia: fot.1 Spider, fot.2 Arkadyj, fot.3 z forum (wrzucił Spider), fot.4 Spider, fot.5 Pokrzewka, fot.6 Arkadyj, fot.7 z forum (wrzucił Vigil), fot.8 impresja światło, fot.9 i 10 Pokrzewka, fot.11 Arkadyj, fot.12 Yorek, fot.13 Pokrzewka)
ciekawe co wykręci 2008
(wykorzystałam zdjęcia: fot.1 Spider, fot.2 Arkadyj, fot.3 z forum (wrzucił Spider), fot.4 Spider, fot.5 Pokrzewka, fot.6 Arkadyj, fot.7 z forum (wrzucił Vigil), fot.8 impresja światło, fot.9 i 10 Pokrzewka, fot.11 Arkadyj, fot.12 Yorek, fot.13 Pokrzewka)
ciekawe co wykręci 2008
-
ujawniło się siedmiu odważnych, niewiele to biorąc pod uwagę zarejestrowanych użytkowników forum, widać zabawa nie spodobała się a może to jednak coś innego organizator - Spider - przepadł w akcji, Adam podliczył głosy, Behe zakończył, a ja podziękuję WSZYSTKIM za udział i zainteresowanie oraz ogłoszę, iż sprawy formalne na masie najbliższej 2 lutego, ewentualnie prosze o przysłanie adresów na pm, pocztowych a nie mailowych
mam nadzieję, że już wiecie, ze warto zatrzymać się choć na chwilę
PS. wyprawa do Puszczy Kampinoskiej a może wcześniej Bolimowskiej jak się pojawią pierwsze liście czekamy Lec na info
mam nadzieję, że już wiecie, ze warto zatrzymać się choć na chwilę
PS. wyprawa do Puszczy Kampinoskiej a może wcześniej Bolimowskiej jak się pojawią pierwsze liście czekamy Lec na info