wątek spamerski
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
wątek spamerski
bo mi się cholera nudzi - pospamujmy na dowolny temat - np. czy gdybyśmy w ramach inicjatywy obywatelskiej przeprowadzili koryto wisły przez centrum otwocka rozwineło by to infrastrukture turystyczną i uczyniło nas bogatym regionem
może się czepiam
ale ruch masz na tym forum że o ja pierdole ;>
no coz, ile moga wygenerowac 4 osoby ;> szczegolnie jak wiekszosc postow jest taka debilna
Last edited by behem0th on 11 Mar 2004 20:02, edited 1 time in total.
bo w 4 osoby to sobie można maile wysyłać a nie forum zakładać a poza tym ja poruszyłem bardzo ważny temat dotyczący egzystencji naszego regionu - potrzeba nam takich bodźców do rozwoju gospodarki jak atrakcja turystyczna w centrum otwocka albo demonstracje antyglobalistów - zapytaj kaczmarka albo innych na forum lini buehehe
Ty poruszyles temat wazny dla przyszlosci miasta, ja odpowiedzialem, krotko bo krotko ale odpowiedz byla ;> czego chciec wiecej ;>
maile ? moze i mozna... na Gowno Gowno tez mozna, wysylac snail maile mozna, zadzwonic mozna, wszystko mozna... ;>
ja tego forum nie rozkrece, bo nie znam ludzi ktorzy maja ochote cos pisac, ba, nawet ogladac. wiec...
pewnie taki sam los jak # spotkal ;>
maile ? moze i mozna... na Gowno Gowno tez mozna, wysylac snail maile mozna, zadzwonic mozna, wszystko mozna... ;>
ja tego forum nie rozkrece, bo nie znam ludzi ktorzy maja ochote cos pisac, ba, nawet ogladac. wiec...
pewnie taki sam los jak # spotkal ;>