Mazovia 2007
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
- dzidek
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
no i po
Wszystko pięknie ładnie tylko cholera są straty w sprzęcie...
Carloz uwalił kółko z przerzutki przez co jakimś cudem ja musiałem punktować chociaż wjechał mi na plecach
A ja na 30 min przed startem zauważyłem żę mam rozłupany mostek ;(...szybka wymiana na jakieś cudo ze sklepiku w miasteczku i jakoś poszło
Ogólnie to bardzo fajnie poszło no i specjalne gratulacje dla nowej ogrzycy która pojechała na hobby, ale od czegoś zacząć trzeba:D
Wszystko pięknie ładnie tylko cholera są straty w sprzęcie...
Carloz uwalił kółko z przerzutki przez co jakimś cudem ja musiałem punktować chociaż wjechał mi na plecach
A ja na 30 min przed startem zauważyłem żę mam rozłupany mostek ;(...szybka wymiana na jakieś cudo ze sklepiku w miasteczku i jakoś poszło
Ogólnie to bardzo fajnie poszło no i specjalne gratulacje dla nowej ogrzycy która pojechała na hobby, ale od czegoś zacząć trzeba:D
gg: 6607845
- Arkadyj
Juz po Jablonnej, chlopaki dali z siebie wszystko i teraz nalezy sie im dlugi odpoczynek. Troche ciesze sie ze to juz koniec. Ostatnio troche zauwazylem, ze zaczalem wyszukiwac wymowek zeby nie wsiadac na rower
Jak wygladal maraton w Jablonnej? Od poczatku do konca wszyscy jechali tak mocno jak mogli. Zamiast 80km trasa na giga liczyla zaledwie 69km, do tego zadnych trudnych technicznie odcinkow, tylko kilka gorek wiec wyscig wygladal jak sprint. Brrrrr nie lubie takich wyscigow.
Dzidek polamal mostek, Carloz zmielil przerzutke co jednak nie przeszkodzilo nam w zdobyciu druzynowo calkiem pokaznej sumy punktow, punktow, ktore jednak nie pozwolily sie nam przesunac w klasyfikacji generalnej druzyn. Moze ta zagadke rozwikla nasz dyrektor sportowy
Podsumowujac udalo sie przejechac przez wszystkie 9 maratonow bez defektu. Przed sezonem zalozylem sobie, ze fajnie gdybym znalazl sie w pierwszej 50 w klasyfikacji generalnej. Udalo sie to zrealizowac z nawiazka bo ostatecznie jestem 26, oraz 10 w swojej kategori wiekowej dzieki czemu dostalem fajna statuetke.
Dzieki wszystkim OGRom za towarzystwo, wsparcie i wspolne chwile spedzone na trasie i poza nia. Bylo swietnie, za rok koniecznie musimy to powtorzyc.
Jak wygladal maraton w Jablonnej? Od poczatku do konca wszyscy jechali tak mocno jak mogli. Zamiast 80km trasa na giga liczyla zaledwie 69km, do tego zadnych trudnych technicznie odcinkow, tylko kilka gorek wiec wyscig wygladal jak sprint. Brrrrr nie lubie takich wyscigow.
Dzidek polamal mostek, Carloz zmielil przerzutke co jednak nie przeszkodzilo nam w zdobyciu druzynowo calkiem pokaznej sumy punktow, punktow, ktore jednak nie pozwolily sie nam przesunac w klasyfikacji generalnej druzyn. Moze ta zagadke rozwikla nasz dyrektor sportowy
Podsumowujac udalo sie przejechac przez wszystkie 9 maratonow bez defektu. Przed sezonem zalozylem sobie, ze fajnie gdybym znalazl sie w pierwszej 50 w klasyfikacji generalnej. Udalo sie to zrealizowac z nawiazka bo ostatecznie jestem 26, oraz 10 w swojej kategori wiekowej dzieki czemu dostalem fajna statuetke.
Dzieki wszystkim OGRom za towarzystwo, wsparcie i wspolne chwile spedzone na trasie i poza nia. Bylo swietnie, za rok koniecznie musimy to powtorzyc.
- Attachments
-
- IMG_0314.jpg (142.49 KiB) Viewed 8121 times
No hej, znam go.. a skad wiesz?
Ja równiez dziekuje za sezon startowy spedzony w takim miłym i zacnym gronie, gratuluje wszystkim walki ze słabosciami swoimi i ... sprzetowymi
WIELKIE gratulacje dla Arka, duzo osiagnął w tym sezonie... oby tak dalej! Haku tez coraz lepiej pomyka, dzidek jak sie przyłozy to tez moze duzo zdziałac (NIE OBIJAC SIE DZIDEK!!!!!), wszyscy niech sie ostro biorą do roboty i nie zmarnuja tej zimy
PS. Nazywam sie Karwat
Ja równiez dziekuje za sezon startowy spedzony w takim miłym i zacnym gronie, gratuluje wszystkim walki ze słabosciami swoimi i ... sprzetowymi
WIELKIE gratulacje dla Arka, duzo osiagnął w tym sezonie... oby tak dalej! Haku tez coraz lepiej pomyka, dzidek jak sie przyłozy to tez moze duzo zdziałac (NIE OBIJAC SIE DZIDEK!!!!!), wszyscy niech sie ostro biorą do roboty i nie zmarnuja tej zimy
PS. Nazywam sie Karwat
MTB + /\/\/\/\/\ =
Nie ma co wyjaśniać. Popatrz jak wszyscy pojechali. Myślę, że ostatecznie wylądowaliśmy tam gdzie nasze miejsce.Arkadyj wrote:Dzidek polamal mostek, Carloz zmielil przerzutke co jednak nie przeszkodzilo nam w zdobyciu druzynowo calkiem pokaznej sumy punktow, punktow, ktore jednak nie pozwolily sie nam przesunac w klasyfikacji generalnej druzyn. Moze ta zagadke rozwikla nasz dyrektor sportowy
Dzięki chłopaki za wspólny sezon. Teraz odpoczywać, a w grudniu trzeba będzie zacząć myśleć o 2008
DB Team też dojechał do Mety. Jechaliśmy pierwszy raz w tej imprezie, ale powiem, że jest całkiem miło...i co najciekawsze jedna osoba z naszej 3ki(dziewczyna) była na 3 miejscu w swojej kategorii wiekowej, ale nikt o tym nie pomyślał (przyzwyczajenie z BM) i rozjechaliśmy się do domów więc na pudle nie staneła
W przyszłym sezonie może pojawimy się w liczniejszym składzie.
Pozdrowulce i dzięki za "wspólną" jazde.
Arek - Gratulacje ,dla wszystkich OGR`ów również
W przyszłym sezonie może pojawimy się w liczniejszym składzie.
Pozdrowulce i dzięki za "wspólną" jazde.
Arek - Gratulacje ,dla wszystkich OGR`ów również
Uja tam DOBRY !!
- Giant Mike
A my waliczylismy jak nigdy, a skończyliśmy jak zwykle.
Niestety defekt Ernesta nie pomógł w utrzymaniu 3 miejsca drużynowo i jesteśmy ostatecznie na 4 miejscu. Choć nawet jak by Ernest ukończył na wysokim miejscu mogły by się nie udać.
Miejsca (punktowane) w skrócie
Team - 4
Marta Osuch - 2 w K2-mega, 3 w K-open-mega, w 10 K2-giga i K2-open
Alicja Rębkowska - 3 w K2-giga i 4 w K2-open
Mirek Okruszko - 2 w M4-mega
Maciek Szczęśniak - 10 w M1-mega
Marysia Czubak - na pudle w K1-mega
Agnieszka (Ania) Witkowska w 10 K2-mega i K2-giga
Paweł Trawkowski - 5 w M3-giga
Paweł Goldewicz - 7 w M3-giga
bliźniaki Staniszewscy - obaj w 10 MJ-mega
i chyba jeszcze kilka innych punktowanych miejsc
Michał
Niestety defekt Ernesta nie pomógł w utrzymaniu 3 miejsca drużynowo i jesteśmy ostatecznie na 4 miejscu. Choć nawet jak by Ernest ukończył na wysokim miejscu mogły by się nie udać.
Miejsca (punktowane) w skrócie
Team - 4
Marta Osuch - 2 w K2-mega, 3 w K-open-mega, w 10 K2-giga i K2-open
Alicja Rębkowska - 3 w K2-giga i 4 w K2-open
Mirek Okruszko - 2 w M4-mega
Maciek Szczęśniak - 10 w M1-mega
Marysia Czubak - na pudle w K1-mega
Agnieszka (Ania) Witkowska w 10 K2-mega i K2-giga
Paweł Trawkowski - 5 w M3-giga
Paweł Goldewicz - 7 w M3-giga
bliźniaki Staniszewscy - obaj w 10 MJ-mega
i chyba jeszcze kilka innych punktowanych miejsc
Michał
Last edited by Giant Mike on 02 Oct 2007 07:25, edited 1 time in total.
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum