Dzien Bez Samochodu 21-22.09.2007 (Otwock)
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
Oki, zaraz wychodzę z pracy i jestem właściwie off-line.
Do jutra.
Mam 30 osób, może na przejeździe się jeszcze trochę zapisze. Jakby co, to jutro powienienem być chwilę po 13 w Parku.
Mamy przygotowanych około 70 kompletów startowych, jak dla kogoś zabraknie, nie moja wina (zgłoszenia miały być do dziś).
NIE ZAPOMNIJCIE CZEGOŚ DO PISANIA!!!
Do jutra.
Mam 30 osób, może na przejeździe się jeszcze trochę zapisze. Jakby co, to jutro powienienem być chwilę po 13 w Parku.
Mamy przygotowanych około 70 kompletów startowych, jak dla kogoś zabraknie, nie moja wina (zgłoszenia miały być do dziś).
NIE ZAPOMNIJCIE CZEGOŚ DO PISANIA!!!
cookie monster
- Creeping Death
- NApierdalator
nic nowego nie napiszę - zawody zorganizowane super a ognisko i pokazy to zasługa ludzi, którzy tworzą tę grupę - szacuneczek i dzięki wszystkim
aha - duże podziękowania należą się Tomkowi z zarządu parku, który cały czas pilnował ogniska i spraw organizacyjnych. mam nadzieję, że Sylwia przekaże mu nasze podziękowania
aha - duże podziękowania należą się Tomkowi z zarządu parku, który cały czas pilnował ogniska i spraw organizacyjnych. mam nadzieję, że Sylwia przekaże mu nasze podziękowania
Last edited by yorek on 23 Sep 2007 09:20, edited 1 time in total.
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
- Mr. Vegetable
jest relacja na serwisie internetowym www.otwock.org pt. "Domar wygrał, choć nie miał szans"
"Jeszcze nigdy tak niewielu, nie zawdzięczało tak niewiele, tak wielu" - baczny obserwator poczynań otwockiej rady miasta
nie będę sie po wszystkich powtarzał. Wielkie dzięki. Karol był bardzo zadowolony z zawodów i ogólnie. 36 km przepedałował, pierwszy raz bez dłuższych odpoczynków.
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
w koncu cos rzeczywistego, a nie pierdoly wyssane z palca jak to ma miejsce w otwockiej prasie. ;)Mr. Vegetable wrote:jest relacja na serwisie internetowym www.otwock.org pt. "Domar wygrał, choć nie miał szans"
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
Ja też dziękuję. Brat, który pierwszy raz pojawił się na masie i zawodach też dołącza się do podziękowań.... chyba go też wciągnęło.
Organizacja pierwsza klasa, klimat również.
Czasami było ciężko... i tu dzięki Czarkowi który czasami pchał mnie dalej gdy ból kolana zniechęcał mnie do dalszej jazdy. Będę CI chyba musiał jakie wino (ryżowe) postawić
No nic... do następnego spotkania.
Organizacja pierwsza klasa, klimat również.
Czasami było ciężko... i tu dzięki Czarkowi który czasami pchał mnie dalej gdy ból kolana zniechęcał mnie do dalszej jazdy. Będę CI chyba musiał jakie wino (ryżowe) postawić
No nic... do następnego spotkania.
Przyłączam się do podziękować. Było naprawdę super. Najbardziej mi się podobał ostatni konkurs filmowo-prezentacyjny. Pokonał moje zmęczenie i zostałem do końca (konkursu).
PS do organizatorów: Mam nadzieję, że nie zapomnicie o mnie i dostanę dyplom
PS do organizatorów: Mam nadzieję, że nie zapomnicie o mnie i dostanę dyplom
Chciałbym zmienić świat, ale nie chcą mi udostępnić kodu źródłowego...