Mazovia 2007
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
Ale jaja
Na ostatnich zawodach XC na meranie sędziowie wpisali mnie do m3 zamiast do m4. Dzisiaj zobaczyłem wyniki http://www.otwock-ligamtb.com/wyniki2007.htm i... wygrałem m4
PS musiałem się pochwalić
Na ostatnich zawodach XC na meranie sędziowie wpisali mnie do m3 zamiast do m4. Dzisiaj zobaczyłem wyniki http://www.otwock-ligamtb.com/wyniki2007.htm i... wygrałem m4
PS musiałem się pochwalić
własnie zakonczyłem wymiane napedu (kombinowałem z 4 najmiejszymi koronkami i tak miejsce 11,12,14,16 zajeły 11,12,13,15 - takie przełozenia lubie ), linki i pancerze nowe, przerzutki wyregulowane... a łapy czarne
sprzet gotowy do walki
jutro o 18 rejestracja - potwierdzam obecnosc
sprzet gotowy do walki
jutro o 18 rejestracja - potwierdzam obecnosc
MTB + /\/\/\/\/\ =
-
- Nowy I Zielony
No i wykrakałeś Vigil deszczydło
Maraton zaliczony w warunkach ekstremalnych. Jazda na drugim kółku przypominała babranie sie w zaprawie murarskiej. Ale co tam daliśmy radę.
Arek 11 - REWELACJA
Hak i Vigil gdzieś koło 40 miejsca
Carloz i Dzidek też dojechali. Oficjalne wyniki trzeba będzie sprawdzić w necie.
Dzięki wszystkim za postawę. Aleźwa się upaprali
Maraton zaliczony w warunkach ekstremalnych. Jazda na drugim kółku przypominała babranie sie w zaprawie murarskiej. Ale co tam daliśmy radę.
Arek 11 - REWELACJA
Hak i Vigil gdzieś koło 40 miejsca
Carloz i Dzidek też dojechali. Oficjalne wyniki trzeba będzie sprawdzić w necie.
Dzięki wszystkim za postawę. Aleźwa się upaprali
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Arek gratulacje ! Na 1 rundzie myślałem, że już Cię nie dojdę.
Myslałem, że po Kilecach będzie się strasznie źle jechało a było całkiem odwrotnie. Od 1/3 trasy sporo wyprzedzałem - najwięcej pod górkę i na twardych odcinkach. Na mecie miałem 2h08.
W Mistrzostawach Branży Farmaceutycznej zająłem ostatecznie 3 miejsce w M2. Generalnie przyjechałem 3 open i 1 w M2, ale wlepili mi 5 minut kary za start nie z tego sektora co trzeba. W drużynówce branżowej spadliśmy na 4 miejsce - ale sposób jej wyliczania był lekko mówiąc żenujący.
Michał
ps. Ciesze się, że nie musiałem jechać GIGA
Myslałem, że po Kilecach będzie się strasznie źle jechało a było całkiem odwrotnie. Od 1/3 trasy sporo wyprzedzałem - najwięcej pod górkę i na twardych odcinkach. Na mecie miałem 2h08.
W Mistrzostawach Branży Farmaceutycznej zająłem ostatecznie 3 miejsce w M2. Generalnie przyjechałem 3 open i 1 w M2, ale wlepili mi 5 minut kary za start nie z tego sektora co trzeba. W drużynówce branżowej spadliśmy na 4 miejsce - ale sposób jej wyliczania był lekko mówiąc żenujący.
Michał
ps. Ciesze się, że nie musiałem jechać GIGA
Plannja Racing Team || GG#: 130876
komentarze i oceny kiedy indziej...ale drugiej petli to predko nie zapomne. Podziwiam Arkadyja i haka, dzielni jestescie do GRANIC, dzidek z carlozem tyz. Co do swojej kreatury przemilcze - awarie sprzetu i slabosc w mieleniu bagna na 30 km. Wspomne to co pisalem ostatnio "nigdy tak sie nie pogubilem jak wokol domu" tak i teraz - nigdy tak sie nie zrabalem jak wokol domu... (ani na jurze, ani dookola tatr). szoruje dalej szmaty A dla niezorientowanych pare fot..
- Attachments
-
- latwo nie bylo.JPG (126.92 KiB) Viewed 3868 times
-
- ogr, szkoda, Arka nie ma....JPG (126 KiB) Viewed 3867 times
-
- bylo luda....JPG (105.96 KiB) Viewed 3868 times