Mazovia 2007
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
a myslalem coby sie wymigac... (awaria sprzetu, bole kolan, brak kondycji, klopoty w pracy lub inny wykret) ale widze, ze sport dajrektor jest mocno zorientowany na walke i sukces. Co gorsza swoim postepowaniem daje przyklad... Sytuacja wydaje sie beznadziejna.Zatem szykować psyche i rowery i - na start
A kiedy to carloz chcesz objezdzac trase?
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Fajnie - ale nie ma mnie na żadnym ... buuuuuuArkadyj wrote:Tak tak, zapomniales dodac zebysmy walczyli tak jak Ty podczas XC na Meranie
Mi ostatnio dwa razy strzelil lancuch, do tego mam krzywe zeby na blacie. Chyba fortuna w postaci bezawaryjnej jazdy odwrocila sie ode mnie.
Info dla Planji i innych startujacych - calosc fotek, zmniejszonych oczywiscie wrzucam na ftpa. W pelnej rozdzilczosci otrzyma je Piotrek Rebkowski.
M.
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- Giant Mike
Buuuu ... mam tylko jedno zdjęcieArkadyj wrote:A kto prowadzi ta grupe?Giant Mike wrote:
Fajnie - ale nie ma mnie na żadnym ... buuuuuu
M.
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- Arkadyj
Vigil mozesz wpasc w sobote do Jozefowa miedzy 16 a 20 i sie zarejestrowac. Raczej proponowalbym przyjechac pozniej bo do 16 moga sie jeszcze nie rozstawic.
http://www.mazovia.vel.pl/index.php?news=353&jak=0
Rowniez zarejestruje sie w sobote.
http://www.mazovia.vel.pl/index.php?news=353&jak=0
Rowniez zarejestruje sie w sobote.
mam nadzieje ze mozna tam bedzie i oplacic i zarejestrowac bo regulamin do konca tego nie precyzuje - najpierw oplata potem rejestracja? albo ja byc gupi - to spotkajmy sie w sobote w celach rejestracyjno - towarzyskich co mozemy obgadac na gg lub rzuc jakas godzine a ja sie dosztosuje. zreszta w sobote to mozna zrobic maly spacerek rowerowy a nie tylko siedziec na d...
Byłem, zobaczyłe, przejechałem... ale nie wszystko, zrobiłem z kumplem ok 30km po trasie.. reszty nie znalezlismy... moze jutro bedzie cos lepiej oznaczone...
Wrażenia- trasa jest mi dosyc dobrze znana, bo to mój las , a start bedzie 500m od mojego domu... ale tyle piachu to dawno nie było... traska jest fajna, troche górek i odc technicznych, szybkie zjazdy po lesnych sciezkach ( ja na jednym dzisiaj prawie 50km po korzeniach gnałem - moze to byc niebezieczne w czasie maratonu , w okolicach torfów na wysokosci radości jest niezłe błotko - treba bedzie sie troche ubrudzic, aby cos tam powyprzedzac...
Ktos sie jutro pisze na przejazdzke przynajmniej fragmentami trasy?
A co do płacenia i rejestracji w sobote - jestem za i tez bede
Wrażenia- trasa jest mi dosyc dobrze znana, bo to mój las , a start bedzie 500m od mojego domu... ale tyle piachu to dawno nie było... traska jest fajna, troche górek i odc technicznych, szybkie zjazdy po lesnych sciezkach ( ja na jednym dzisiaj prawie 50km po korzeniach gnałem - moze to byc niebezieczne w czasie maratonu , w okolicach torfów na wysokosci radości jest niezłe błotko - treba bedzie sie troche ubrudzic, aby cos tam powyprzedzac...
Ktos sie jutro pisze na przejazdzke przynajmniej fragmentami trasy?
A co do płacenia i rejestracji w sobote - jestem za i tez bede
MTB + /\/\/\/\/\ =
To ze start jest 500m od domu nie zawsze wrozy pomyslnie. Nigdy tak totalnie nie pogubilem sie na zawodach mtb na orientacje jak w okolicy falenicy gdzie spedzilem 30 lat. I tu tez - trasa niby znana ale wredna z natury i waska, na otwock-mtb na wiosne snulem sie za zawodnikami kilometrami na waskich sciezkach a bokiem nie szlo objezdzac a osob bylo ledwie 100. A tu...700? wiec jak nie jest sie w strefie to mozna wyluzowac i zobaczyc co bedzie. Najlepszy odcinek do wyprzedzania to bedzie prosta w emowie - piach total. Jak piszesz carloz, trasa moze byc szybka, ale w czolowce a nie w srodku grupy. No ale podobno mam nie panikowac