Mazovia 2007
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
Jak napisał Dajrektor Sprawozdawca - Arkadyj maraton w Żyrardowie bardzo udany. Ponad 1300 pkt to jak na naszą ekipę prawie szczyt możliwości. Chociaż, kto wie? - w składzie Arkadyj, Vigil i Carloz 1400 jest w zasięgu.
Gratulacje dla wszystkich OGR'ów którzy przetrwali ten upał.
PS Od dzisaj Dzidek dostaje jeść dopiero PO TRENINGU
Gratulacje dla wszystkich OGR'ów którzy przetrwali ten upał.
PS Od dzisaj Dzidek dostaje jeść dopiero PO TRENINGU
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
A Ty nie jedziesz teraz w Jurę ??hak wrote:Ktoś jedzie do Supraśla? Wygląda na to, że maraton "lekko" odpuszczony.
Ale Nidzicy już nie odpuścimy
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- Giant Mike
A u mnie jak zwykle awaria - taka mała tradycja się z tego robi.hak wrote:Gratulacje dla MR'a!
Rewelacyjnie pojechał w Supraślu. 45 open, 16 M3
W czwartek wszystko działa a w sobotę łańcuch na blacie tak skakał, że się nie dalo jechać. Więc ze średniej ciągnołem Martę - udało się dociągnąć do 4 miejsca w K2 ma mega. Zabrało 1.5 minuty do pudła.
Michał
ps. nowy napęd już zamontowany - w piątek wyjazd do Krynicy.
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- Arkadyj
Hehe mam tu bezprzewodowy dostep do netu
Jutro przed startem ostrym jest tzw. dojazdowka. Z bazy jedziemy 20 km do miejsca startu. I tak sobie pomyslalem ze zamiast sie meczyc pojade tam pociagiem. Zaraz pojade sie zorientowac czy cos odjezdza o odpowiedniej godzinie, bo to ze jezdzi juz wiem.
Jeszcze odnosnie gosci - sa tu 3 rodzinki, wszyscy z Niemiec, Holandii. Tylko czekac az wykupia cale mazury. Gospodyni gotuje bardzo dobrze, humorek dopisuje wiec licze na dobry start jutro. Za chwile lece na odprawe, odezwe sie pozniej. Czolem
Jutro przed startem ostrym jest tzw. dojazdowka. Z bazy jedziemy 20 km do miejsca startu. I tak sobie pomyslalem ze zamiast sie meczyc pojade tam pociagiem. Zaraz pojade sie zorientowac czy cos odjezdza o odpowiedniej godzinie, bo to ze jezdzi juz wiem.
Jeszcze odnosnie gosci - sa tu 3 rodzinki, wszyscy z Niemiec, Holandii. Tylko czekac az wykupia cale mazury. Gospodyni gotuje bardzo dobrze, humorek dopisuje wiec licze na dobry start jutro. Za chwile lece na odprawe, odezwe sie pozniej. Czolem
- Arkadyj
Juz po odprawie. Beda 3 etapy:
- pierwszy 65km z dojazdowka okolo 20km
- drugi 75 km z przejazdzka kolejka waskotorowa
- trzeci najtrudniejszy 85 km
Jezeli chodzi o trudnosci poszczegolnych etapow to nie powinno byc zle. Oczywiscie nie jest to mazowsze i jest tu sporo ostrych podjazdow, ale nie oszukujmy sie - nie sa to tez gory. Z ciekawszych momentow ma byc przejazd przez lake z wysoka trawa gdzie nie widac drogi a raczej ja czuc - glebokie koleiny, ma byc dosc duzy podjazd przed sama meta. Ponoc tylko czolowka da rade tam podjechac.
Jezeli chodzi o obsade maratonu. Wszyscy wygladaja na twardych i mocnych. Tu i uwdzie bylo slychac przechwalki jak kto jezdzi, gdzie kto byl itp. Lista startowa bedzie obejmowala troche ponad 100 osob wiec bedzie raczej kameralnie.
Plan na jutro?? Pierwsza trzydziestka. To tyle. Pozdrowienia z Elku
- pierwszy 65km z dojazdowka okolo 20km
- drugi 75 km z przejazdzka kolejka waskotorowa
- trzeci najtrudniejszy 85 km
Jezeli chodzi o trudnosci poszczegolnych etapow to nie powinno byc zle. Oczywiscie nie jest to mazowsze i jest tu sporo ostrych podjazdow, ale nie oszukujmy sie - nie sa to tez gory. Z ciekawszych momentow ma byc przejazd przez lake z wysoka trawa gdzie nie widac drogi a raczej ja czuc - glebokie koleiny, ma byc dosc duzy podjazd przed sama meta. Ponoc tylko czolowka da rade tam podjechac.
Jezeli chodzi o obsade maratonu. Wszyscy wygladaja na twardych i mocnych. Tu i uwdzie bylo slychac przechwalki jak kto jezdzi, gdzie kto byl itp. Lista startowa bedzie obejmowala troche ponad 100 osob wiec bedzie raczej kameralnie.
Plan na jutro?? Pierwsza trzydziestka. To tyle. Pozdrowienia z Elku