Jestem za, tylko myślałem o solo. Trzeba przemyśleć sprawę.Arkadyj wrote:Kiedys juz poruszalismy temat maratonu 24h. Rok temu pojechala dwojka i ostro walczyla. W tym roku moznaby to powtorzyc i wystawic 4 osobowy team. Co wy na to?
Mazovia 2007
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Jest juz klasyfikacja sektorowa przed Zyrardowem. Carloz zalapal sie na II sektor, ja z Mirkiem jestesmy w III a Tomek w IV. Reszta niestety bedzie musialas stanac na starcie dosyc wczesnie zeby zajac sobie dobre miejsce. To chyba bedzie rekordowy pod wzgledem uczestnictwa OGRow maraton. O ile dobrze licze bedzie nas 7-8 osob.
- Giant Mike
Ja już naliczyłem 13S.W.A.T wrote:Wracając do Mazoviii 24,Ile osób tak orientacyjnie by było chetnych na ten Maraton?
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- Arkadyj
To moze male podsumowanie po Zyrardowie:
Na starcie stanelo nas 7 osob i mysle ze chyba nie poszlo nam zle. Obylo sie bez defektow, niektorym z nas zamiast jechac zdarzalo sie przytulac do drzewa
Teraz wyniki:
Mega
Carloz - zajebiste 36 miejsce. Juz my Cie oduczymy palenia
Mirek - 125 , miales jechac na giga, czy cos sie stalo na trasie?
Dzidek - 276, ojciec zdecydowanie musi sie wziasc za Ciebie
Giga
130 - Marcin, kolega, biegowy maratonczyk, ktoremu zachcialo sie troszke odmiany i wsiadl na rower. Calkiem dobry wynik jak na zerowy trening rowerowy.
105 - Haku, trening przed jura chyba sie udal?
92 - Mlody, nie wygladales na zmeczonego na mecie
53 - ja, bylo bliskie spotkanie z drzewem a oprocz tego jechalo sie calkiem przyjemnie. Trasa swietna
Na starcie stanelo nas 7 osob i mysle ze chyba nie poszlo nam zle. Obylo sie bez defektow, niektorym z nas zamiast jechac zdarzalo sie przytulac do drzewa
Teraz wyniki:
Mega
Carloz - zajebiste 36 miejsce. Juz my Cie oduczymy palenia
Mirek - 125 , miales jechac na giga, czy cos sie stalo na trasie?
Dzidek - 276, ojciec zdecydowanie musi sie wziasc za Ciebie
Giga
130 - Marcin, kolega, biegowy maratonczyk, ktoremu zachcialo sie troszke odmiany i wsiadl na rower. Calkiem dobry wynik jak na zerowy trening rowerowy.
105 - Haku, trening przed jura chyba sie udal?
92 - Mlody, nie wygladales na zmeczonego na mecie
53 - ja, bylo bliskie spotkanie z drzewem a oprocz tego jechalo sie calkiem przyjemnie. Trasa swietna
Nie miałem żadnych awarii, ale za to jakoś nie miałem siły jechać:)Arkadyj wrote: Mirek - 125 , miales jechac na giga, czy cos sie stalo na trasie?
Po 10 minutach od startu wymijały mnie już tabuny ludzi, a ja się czułem jakby mnie było pół. Nie czułem żadnej lekkości, którą zazwyczaj czuję zaraz po starcie, natomiast czułem narastające zmęczenie - i zupełny brak energii. Dopiero po 20km poprawiło mi się - znacznie przyspieszyłem, ale zdecydowałem się już jechać na MEGA bo czułem że GIGA nie ukończę.
Pewnie miałem słaby dzień, albo popełniłem błędy w odżywianiu przedmaratonowym
- Giant Mike
A u mnie jak zwykle ostatnio. Albo nie idzie, albo jak idzie to rower sie buntuje.Arkadyj wrote:To moze male podsumowanie po Zyrardowie:
Na 2 kółku jakieś 7km przed metą zawinąłem przerzutkę, zerwałem hak i 1 szprychę. Do mety było potem z buta albo jak na hulajnodze. Ale ostatni nie byłem . Jak bym dojechał w tej grupie do mety to miejsce na poziomie 10-12 w M2.
Maraton fajny - tylko ten kawałek w lesie wybijał z rytmu. Dawno już nie jeździłem 35-40km/h po lesie
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
Gratulacje dla wszystkich - bardzo dobry maraton w wykonaniu całego teamu.
Organizacja tym razem idealna, nic dodać nic ując!
Arek zabrakło Ci 2pkt do 2 sektora w supraślu, ale itak nie jedziesz wiec zadna strata.... http://www.welodrom.pl/start.htm
Na tej stronce sa juz gotowe generalki
Organizacja tym razem idealna, nic dodać nic ując!
Arek zabrakło Ci 2pkt do 2 sektora w supraślu, ale itak nie jedziesz wiec zadna strata.... http://www.welodrom.pl/start.htm
Na tej stronce sa juz gotowe generalki