Pożar
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
-
pokrzewka
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
chyba jestem zła kobietą jednak, czarownicą jakąs
niedawno palił się niedaleko mnie i zgadłam ze to ten a dzisiaj rano rozmawiałam o tym i TEGO wytypowłam jako następny
to nie jest kwestia krzywdy ludzkiej czy pieniędzy, bezpowrotnie znikną zabytkowe budynki, skarb tego miasta, cos co go wyróżniało i było unikatowe, no ale tak jak z sosnami, to dla mieszkanców cos pospolitego, rudery stare.........totalsyflandia
niedawno palił się niedaleko mnie i zgadłam ze to ten a dzisiaj rano rozmawiałam o tym i TEGO wytypowłam jako następny
to nie jest kwestia krzywdy ludzkiej czy pieniędzy, bezpowrotnie znikną zabytkowe budynki, skarb tego miasta, cos co go wyróżniało i było unikatowe, no ale tak jak z sosnami, to dla mieszkanców cos pospolitego, rudery stare.........totalsyflandia
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
niestety miasto wcale nie dba o swój skarb,większość tych budynków była od lat dewastowana i jeden po drugim znikają z powierzchni ziemi,w sumie trudno sie dziwić bo lokatorzy z pewnością nie maja pieniędzy na ich remont,ci których było na to stać już dawno sie z nich wyprowadzilipokrzewka wrote: to nie jest kwestia krzywdy ludzkiej czy pieniędzy, bezpowrotnie znikną zabytkowe budynki, skarb tego miasta, cos co go wyróżniało i było unikatowe, no ale tak jak z sosnami, to dla mieszkanców cos pospolitego, rudery stare.........totalsyflandia
podobnie jest z opuszczonymi szpitalami,straszą powybijanymi oknami i totalnym zniszczeniem,
jako społeczeństwo jesteśmy załośni