"Witam serdecznie ,
przepraszam w imieniu adama za takie opoznienie , trudno mi zrozumiec dlaczego , ale dzisiaj o tym z nim porozmawiam i sprawe zamknę ,
prosze jeszcze o chwilke cierpliwosci
z pozdrowieniami
Cezary"
wiec zobaczymy jak szybko to zmienia....
Wybiera sie ktos na objazd Piaseczna? Trasa podobno taka jak w tamtym roku, tylko ze od tyłu , ale ja wtedy nie jechałem....
Dziwna ta klasyfikacja sektorowa. Promuje ewidentnie zawodnikow jezdzacych krotkie dystanse. Imo powinni zostawic tak jak bylo kiedys z malymi poprawkami. Trudno, dobrze ze wszyscy bedziemy mogli bez przepychanek stanac obok siebie i wystartowac.
Byłem na objezdzie, piachu niewiele, troche błota... ale ma byc ciepło wiec wyschnie... Na 3km woda ponad pół metra - miło chłodzi Petla mega ma 48km, mi dzisiaj wyszło 160km, do piaseczna, maraton, mokotow, otwock... wiec trening zaliczony
Zapowiada sie wiec fajna ekipa. Proponuje gdzies sie spotkac w Otwocku i pojechac razem. Co wy na to zeby spotkac sie parkingu przed Galczynem okolo 8. Poczekamy z 15 min i ruszamy. Namowilem na start kolege, niezly wycinak z niego, co prawda biega maratony ale na rowerze daje sobie rade.
kusicie i kusicie. To może i ja bym dołączył? ale nie mam pojęcia, co, gdzie, jak i kiedy? jaki dystans i opłata. Wiem, że jest strona ale ciągle brak czasu a poza tym najlepiej z pierwszej ręki. Może ktoś z wieczora odpaliłby jakieś gadu gadu. Wracam kole 19 z wawy (rowerkiem ocywista) i chętnie nawiąże jakiś kontakt osobisty lub werbalny. PS. na rowerku to jeszcze idzie wytrzymać te upały
Hej, dawaj z nami
Najbardziej podstawowe informacje.
Jezeli jeszcze sie nie zarejestrowales to zrob to niezwlocznie, zaplac 60 zl na konto podane w regulaminie. Nastepnie z dowodem oplaty musisz pojawic sie w biurze zawodow zeby Cie zarejestrowali i zebys odebral numer startowy oraz chipa. Moze to zrobic wczesniej lub w dniu zawodow. To chyba wszystko. Moj nr gg 2135671. Bede po 20.