Śmierć Otwockiej Masy Krytycznej
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
beh
troche naiwnie jest myslec, ze nagle rzuci sie tlum ludzi po jednym krotkim ogloszeniu typu "przyjedzta i wezta", trzeba oglaszac w sposob sprawdzony jak kiedys: wspolna jazda z rozwieszaniem a nie odbior plakatow + samotne rozwieszanie.
a ognisko dobre jest, przynajmniej cala ta zabawa wtedy ma sens- jest jakis efekt.
a ognisko dobre jest, przynajmniej cala ta zabawa wtedy ma sens- jest jakis efekt.
karnaś wrote:Tertus sie wkur... (zdenerwował) bo nikt nie chce rozwieszać plakatów i jeszcze dlatego, że większości zależy bardziej na ognisku niż na samej masie.
Po jutrzejszym dniu Tertus, jeszcze bardziej będzie na mnie wkur..., bo pojawie się dopiro na ognichu
Przepraszam, ale mam jutro duzo pracy w ogrodzie ( sianie, grabienie i tp. ). Możecie mi wymyślić jakąś karę, byle łagodną.
peggy brown
wiesz bezimienny gosciu, tylko ja nie mam czasu na jazde w kazda miescine z uwagi na prace a sadze ze kazdy jest w stanie chwile posiwiecic godzinke zeby w swojej wiosce powiesic kilka plakatow plakty moge dac mieisac wczesniej i to ta osoba wybierze sobie termin kiedy powiesi.
Behe mowilismy na ten temat sporo.
no z wkur* to przesadzilem ale lenistwo niektorych jest irytujace, tyle w tym temacie
sadze ze temat do zamkniecia.
Pozdrawiam
Behe mowilismy na ten temat sporo.
no z wkur* to przesadzilem ale lenistwo niektorych jest irytujace, tyle w tym temacie
sadze ze temat do zamkniecia.
Pozdrawiam
Last edited by tertus on 05 May 2007 10:18, edited 1 time in total.
Hunter trochę ostra nadinterpretacja , ja nie wiem czy teraz w szkole nie uczą czytania ze zrozumieniem ? Czytaj troszkę uważnie i całe zdania, a nie wyciągasz takie wnioski , bo zaraz napiszesz ze jestem zły że mam prace, paranoja.
Chciałem zwrócić jedynie uwagę na fakt że pod hasłem Masa Krytyczna kryje się teraz piknik rowerowy owszem nie ma nic w tym złego tylko ale jeśli zdecydowaliśmy przyjąć taka nazwę to cos musi za tym iść np. popularyzacja jazdy rowerem jako środka lokomocji, plakaty maja charakter informujący ludzi o takiej imprezie, co z tego ze my wiem kiedy i gdzie się odbywa, chodzi chyba też żeby dotrzeć do szerszego grona.
Chciałem zwrócić jedynie uwagę na fakt że pod hasłem Masa Krytyczna kryje się teraz piknik rowerowy owszem nie ma nic w tym złego tylko ale jeśli zdecydowaliśmy przyjąć taka nazwę to cos musi za tym iść np. popularyzacja jazdy rowerem jako środka lokomocji, plakaty maja charakter informujący ludzi o takiej imprezie, co z tego ze my wiem kiedy i gdzie się odbywa, chodzi chyba też żeby dotrzeć do szerszego grona.
Last edited by tertus on 05 May 2007 10:30, edited 1 time in total.
Nikomu nie narzucalem a jedynie zaproponowalem , podalem miejsce ktore moga byc cele plakatowania nie wyznaczalem dnia itp ZAPROPONOWALEM , wybacz moje poirytowanie ale naprawde wg mnie powiescic kilka plkaktow to nie problem. Juz chyba prosciej wyjasniec sie niw da. Owszem przesadzilem z urzyciem slowa wkur* bo do tego to mi daleko bylo, ale mialo to za zadnie zwrocic uwage powiedz czy ktos by zwrocil uwage jakbym napisal " jest mi smutno ze nikt nie powiesil plakatow " sadze ze raczej nie.