Śmierć Otwockiej Masy Krytycznej

Wszystko co zwiazane z rowerowaniem i podrozowaniem. Trasy, nietypowe pomysly, porady praktyczne.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Guest

beh

Post by Guest »

troche naiwnie jest myslec, ze nagle rzuci sie tlum ludzi po jednym krotkim ogloszeniu typu "przyjedzta i wezta", trzeba oglaszac w sposob sprawdzony jak kiedys: wspolna jazda z rozwieszaniem a nie odbior plakatow + samotne rozwieszanie.

a ognisko dobre jest, przynajmniej cala ta zabawa wtedy ma sens- jest jakis efekt. ;)
Hunter
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by Hunter »

Taaak, zawsze możemy na plakatach dopisac że Tertus zrobi striptiz po masie to nagle nam frekwencja podskoczy :lol:

A tak na poważnie to jest jak jest, chociaż ja ostatnio nowych plakatów nigdzie nie widziałem ale i sam nie rozwiozłem :oops:

Ludzi nie zmusisz do jazdy...
Kacha
Postojebca zawodowy
Postojebca zawodowy

Post by Kacha »

karnaś wrote:Tertus sie wkur... (zdenerwował) bo nikt nie chce rozwieszać plakatów i jeszcze dlatego, że większości zależy bardziej na ognisku niż na samej masie.

Po jutrzejszym dniu Tertus, jeszcze bardziej będzie na mnie wkur..., bo pojawie się dopiro na ognichu :placze:

Przepraszam, ale mam jutro duzo pracy w ogrodzie ( sianie, grabienie i tp. ). Możecie mi wymyślić jakąś karę, byle łagodną. :oops:
peggy brown
Hunter

Post by Hunter »

Mogę ja, mogę ja??
Kacha
Postojebca zawodowy
Postojebca zawodowy

Post by Kacha »

Dam tyż szanse innym :twisted:

Wybiore sobie karę spośród nadesłanych propozycji :wink:
peggy brown
pokrzewka
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by pokrzewka »

to pozwólcie że ja pierwsza
skoro masz prace ogródkowe to zapewne możesz przygarnąć 50 małych sosenek :wink:
jakby ktos chciał wspomóc Kaśkę to niech da znać :D
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
tertus

Post by tertus »

wiesz bezimienny gosciu, tylko ja nie mam czasu na jazde w kazda miescine z uwagi na prace a sadze ze kazdy jest w stanie chwile posiwiecic godzinke zeby w swojej wiosce powiesic kilka plakatow plakty moge dac mieisac wczesniej i to ta osoba wybierze sobie termin kiedy powiesi.
Behe mowilismy na ten temat sporo.
no z wkur* to przesadzilem ale lenistwo niektorych jest irytujace, tyle w tym temacie
sadze ze temat do zamkniecia.
Pozdrawiam
Last edited by tertus on 05 May 2007 10:18, edited 1 time in total.
Guest

Post by Guest »

no mowilismy i nic z tego nie wynika wlasnie qrcze. skoro odrzucasz wizje swiata taka jaka jest, pokaz innym swoja. ;)
Hunter

Post by Hunter »

Tertus, ale czy tylko Ty masz pracę że się wkurwiasz że inni nie jeżdżą? Trochę ta wizja egoistyczna...
tertus

Post by tertus »

Hunter trochę ostra nadinterpretacja , ja nie wiem czy teraz w szkole nie uczą czytania ze zrozumieniem ? Czytaj troszkę uważnie i całe zdania, a nie wyciągasz takie wnioski , bo zaraz napiszesz ze jestem zły że mam prace, paranoja.

Chciałem zwrócić jedynie uwagę na fakt że pod hasłem Masa Krytyczna kryje się teraz piknik rowerowy owszem nie ma nic w tym złego tylko ale jeśli zdecydowaliśmy przyjąć taka nazwę to cos musi za tym iść np. popularyzacja jazdy rowerem jako środka lokomocji, plakaty maja charakter informujący ludzi o takiej imprezie, co z tego ze my wiem kiedy i gdzie się odbywa, chodzi chyba też żeby dotrzeć do szerszego grona.
Last edited by tertus on 05 May 2007 10:30, edited 1 time in total.
Hunter

Post by Hunter »

Pokaż mi ją ;) Chętnie się czegoś nauczę.
Ale fakt faktem uważam iż myślisz dosyc dziwnie, Ty nie możesz rozwiesic plakatów to inni muszą byc w stanie?
tertus

Post by tertus »

Nikomu nie narzucalem a jedynie zaproponowalem , podalem miejsce ktore moga byc cele plakatowania nie wyznaczalem dnia itp ZAPROPONOWALEM , wybacz moje poirytowanie ale naprawde wg mnie powiescic kilka plkaktow to nie problem. Juz chyba prosciej wyjasniec sie niw da. Owszem przesadzilem z urzyciem slowa wkur* bo do tego to mi daleko bylo, ale mialo to za zadnie zwrocic uwage powiedz czy ktos by zwrocil uwage jakbym napisal " jest mi smutno ze nikt nie powiesil plakatow " sadze ze raczej nie.
Hunter

Post by Hunter »

Hmm, o ile się nie mylę pare osób w ten sposób pisało i dawało to rezultat ;)
wg mnie powiescic kilka plkaktow to nie problem.
Niby tak, ale piszesz że nie masz czasu, a ja po prostu zwracam uwagę że inni też mogą go nie posiadac, i nic poza tym. Aczkolwiek inicjatywa dobra :)
tertus

Post by tertus »

Hunter ja powiesilem , wiazowna ,mlądz , swider , świerk, chodzilo mi o karczew celestynow itp . to nie tak ze chce przerzucic to na innych.
Hunter

Post by Hunter »

A to przepraszam, myślałem że nic nie rozwiesiłeś i chciałeś pogonic innych...
Post Reply