Rowery firmy IB Sp. z.o.o.
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
Rowery firmy IB Sp. z.o.o.
Co sądzicie o rowerach firmy IB Sp. z.o.o. http://ib.biz.pl? Szukam czegoś do 1000PLN i natknąłem sie na tę firmę. Ich rowery co prawda można kupić w Carrefour'ach ale jakoś nie jestem sceptycznie nastawiony. Wszak mają certyfikaty TUV-u. Jeździł być może ktoś z was czymś takim i mógłby się podzielić wrażeniami?
ja kupiłem rower Active w Makro, ma przerzutki Shimano lepciejsze i nie rozregulowały mi się po całym sezonie jazdy. Zresztą wszystko ma Shimano: wolnobieg kastetowy i korby i manetki też, nawet gumy kierownicy - aż miło je trzymać. Piasty ma fajne - Promaxa - to jest znana firma i kółka same się kręcą. Koła są wzmacniane i napewno posłużą całe lata. Jeżdżę zawsze po takich polnych drogach i wszystko działa. Teraz jest nowy sezon i nie robiłem przeglądu ale na rowerze jeździłem i działał bez zarzutu tak jak w zeszłym roku. A przerzutki reguluję sobie sam bo to jest proste i nawet w sieci lub książeczce gwarancyjnej dużo się pisze na ten temat. Rower się nazywa Challenger i był nietani ale gdybym chciał taki rower kupić z innej firmy, to cena byłaby dwa razy wyższa... Napewno nie byłoby takiej ładnej kierownicy i cool obręczy rowerowych i regulowanego mostka..