Niedziela 16.01 przejażdżka?
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
Niedziela 16.01 przejażdżka?
Moze ktos ma ochotę na przejażdżkę w niedzielę. Około 35-45 km. Tempo raczej spacerowe: około 20 km/h?
- Jacq
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
A tam od razu odwołali...majkelos wrote:Z pogodą się zgadzam, jakby lało i było 2 stopnie C, to też byśmy raczej odwołali.
Nieprzyjemnie jest przez pierwsze 10 - 15 min jazdy...
potem człowiek się rozgrzewa i dalsze rowerowanko
przebiega juz w nienajgorszym nastroju
A co do trasy... Myślicie już przynajmniej o jakimś kierunku tej
traski ?? Aha... no i o która mniej więcej godzinka??
Pozdrawiam
Jak na razie pogoda dzisiaj jest wyśmienita. Co do traski to jeszcze nie wiemy, chyba mapa i przed siebie. Problem w tym, ze za dobrze nie znamy okolicy. Jak nie bedzie padac to z temperatura raczej nie ma problemu. Jak jeździłem w zime tak kolo 7 rano było -10 - dobre rękawiczki i dało się przeżyć. Jak Ci zimno to znaczy, ze za wolno jedziesz ;p ale trzeba wziac poprawke na to, ze jade z dziewczyna i tempo powyzej 25 nie wchodzi raczej w gre... Godzina: mysle, ze okolo 12-13-tej tak aby sie wyspac, zjeść śniadanie i w droge.
Co do pogody, to się zgadzam: temperatura nie jest ważna (oby tylko nie lało). Godzina: może być 12 albo nawet wcześniej.
Jeśli chodzi o trasę, to miałbym nawet jeden pomysł, ale na trasę z Wólki Mlądzkiej. Mniej więcej tak: W.M. => trasę przez Kopki (lub jakąś inną) do Glinianki, Wola Karczewska, Siwianka, Jatne, okolice Celestynowa, trasą przez bunkry i jeziorko na torfach. Dalej przez Otwock do Świdra i trasą nad Mienią. Na koniec przez Wiązowną do W.M.
Wyszło by tego około 40-45km. Z Otwocka trzebaby jeszcze dołożyć trochę kilometrów. Często jeżdżę podobną trasą. W większości są to zwykłe drogi gruntowe i trochę asfaltu + ścieżka nad Mienią. Można też zmodyfikować trochę przejazd: do Woli Karczewskiej można jechać ścieżką nad Świdrem.
To tylko taka propozycja. Zawsze mogę się dostosować do innej trasy.
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o trasę, to miałbym nawet jeden pomysł, ale na trasę z Wólki Mlądzkiej. Mniej więcej tak: W.M. => trasę przez Kopki (lub jakąś inną) do Glinianki, Wola Karczewska, Siwianka, Jatne, okolice Celestynowa, trasą przez bunkry i jeziorko na torfach. Dalej przez Otwock do Świdra i trasą nad Mienią. Na koniec przez Wiązowną do W.M.
Wyszło by tego około 40-45km. Z Otwocka trzebaby jeszcze dołożyć trochę kilometrów. Często jeżdżę podobną trasą. W większości są to zwykłe drogi gruntowe i trochę asfaltu + ścieżka nad Mienią. Można też zmodyfikować trochę przejazd: do Woli Karczewskiej można jechać ścieżką nad Świdrem.
To tylko taka propozycja. Zawsze mogę się dostosować do innej trasy.
Pozdrawiam
ja siedze i stukam projekta, co by sie nie dzialo. najblizsze tygodnie sa przewalone.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
a kiedy ruszy projekt ten tego no, sztuczna... ;>
bendem robic tego projekta, bo musze zaliczyc w poniedzialek :)
jak by mi zwisalo to bym poszedl sobie na koncert w piatek, ale niestety trzeba rabotac...
za to jutro sobie pobrykam chwile, do zagorza i nazad.
bendem robic tego projekta, bo musze zaliczyc w poniedzialek :)
jak by mi zwisalo to bym poszedl sobie na koncert w piatek, ale niestety trzeba rabotac...
za to jutro sobie pobrykam chwile, do zagorza i nazad.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
przejażka 16.01
ja jestem silny zwarty i gotowy,trasa która proponuje Edi jest bardzo przyjemna,niestety słyszałem o śniegu w weekend,ja zapewne i tak pojadę a jesli będzie jeszcze ktoś to nawet tsunami mnie nie zatrzyma (cóż sam bywam leniwy czekam na sygnał z godzina i miejscem zbiórki
Dobra, to ja proponuje Most sw. Antoniego w Wólce godzina 11.00 (+15 minut dla spóźnialskich). Na wszelki wypadek podam nr telefonu jakby co 604-975-111 bo w niedziele bede off-line. Musze założyc jakiś internet na wsi, ale tam jeszcze nawet durnej tepsy nie ma, a przez komórkę to by trochę za drogo wychodziło