dlaczego nie ma nic na forum o masie?nie odbyla sie?nie ma zadnej relacji?
zwykle po powrocie bylo cos o przejezdzie,czyzby cala para poszla w dowalanie sobie nawzajem
nie kręciliśmy się po rondach. imho aż taka ostrożność nie była konieczna. na pewno trzeba odpuścić "kręcenie się" na rondzie w józefowie, bo to newralgiczny punkt dla całego transportu Otwock - Warszawa, ale czemu nie na innych? dodam tylko, że rozumiem decyzję behema, ale nie do końca ją popieram.
temu, ze czym krocej jestes na rondzie tym mniejsze prawdopodobienstwo ze ktos cie rozjedzie.
bo to, ze cie rozjedzie niezaleznie od zachowania jest pewne. i nie pomoze tu zadne blokowanie wjazdow... niestety.
więc mówię, że rozumiem. w sumie to nie piszę więcej, bo argumenty są jak najbardziej logiczne i mocne. ja mam tylko ciut inne na to spojrzenie, ale nie mnie decydować (i chyba dobrze )
mactronix wrote:Tak na marginesie to w sobotę nie dopisali ludzie. Miałem nadzieję ze będzi"e więcej niż w paxdzierniku. A tu co "zonk" i tylko 40. Nie wiem czy to pogoda czy czyste lenistwo? Pozostawiam to bez komentaża.
Kurcze... Zapowiada się fajnie, a ja z Wami nie pojadę Wczoraj dowiedziałem się, że rodzinka mi się na łeb zwali... Może za miesiąc sobie odbijemy, o ile ktokolwiek pojedzie
Jesus has changed your life... Save changes?
gg: 7509379