mi się za to podobał transparent, jaki kibice Wisły wywiesili na stadionie Austrii Wiedeń pare miesięcy temu - "Gdyby nie było nas tu 400 lat temu teraz grali byśmy z turkami"
hmm czy to ważne że Legia teraz jest w dołku?? oczywiście!!
ale powiem szczerze, że wisła (gdyby chodziło o rzekę lub o miejscowość to bym napisał z wielkiej litery ) choćby byłą mistrzem świata w froterowaniu podłogi albo doszła do finału pucharu UEFA to u mnie i tak będzie na piętnowanym, będę kibicował jej przeciwnikom, bo to wisła a ja jestem kibicem Legii i to sięnie zmieni
Brick wrote: Ja jako kuluralny kibic Legii Warszawa jestem zdegustowany zachowaniem kolegi Leo, który pomazał mur utwierdzając w społeczeństwie stereotyp kibica wandala i bandyty. Jestem zawiedziony.
Leo - ja myślę, że tu chodziło jedynie o wyrażenie swojego stosunku do rzeczonego klubu a nie odbycie stosunku z zawodnikami/trenerami/kibicami. w związku z powyższym wyskok kolegi Bricka możemy traktować jedynie jako zupełny brak kultury i obycia a nie grożenie czynem karalnym :p
Leo ten cytat wyrwałes z kontekstu...
Nie powiem że jestem święty i nie możecie wymagać odemnie żebym szanował klub, którego kibice nie szanują mojego..
podejrzewam ze nie zrozumiecie mnie (zakładam ze nie kibicujecie jednemu klubowi)
może przesadziłem wtrącając tematy kibicowskie na forum rowerowym
obiecujężę to sięnie powtórzy
tak mi dopomóż michał Listkiewicz i wszyscy działacze
Amen
jajakobyły kibic pomimo, że nie jestem kibicem żadnego klubu jestem w stanie zrozumieć kibiców (ale nie kiboli), a kogo ty se chcesz je*ać to już Twoja indywidualna sprawa
no nie no .....kto zrobil to zdjecie?? musze z nim powaznie porozmawiac
ja tam walcze zeby dojechac a tu mi fotki robia (a moze to bylo jeszcze przed zgonem??..... nie wiem wsumie ten okres przed zgonem byl krutki )