Z rowerem pociągiem - gra warta świeczki?
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
dzięki za zainteresowanie
szlaków rowerowych do oceny jest 4, a pieszych też do przerowerowania 8, trasy podzielone są na odcinki, trzeba określić atrakcyjność, utrudnienia i ewentualnie wyposażenie, ale jego prawie nie ma nigdzie, motyw jest jednak taki, że zeby coś zauważyć to musielibyście znacznie obnizyć średnią prędkość przejazdów
SZLAKI ROWEROWE
1. Marysin Wawerski-Stara Miłosna (znaki zielone)
2. Międzylesie - Falenica (znaki zielone)
3. Anin -Falenica (znaki niebieskie)
4. Otwocki Szlak Okrężny (znaki niebieskie)
SZLAKI PIESZE (do przerowerowania)
5. Marysin Wawerski - Janów (znaki czerwone)
6. Marysin Wawerski - Anin (znaki zielone)
7. Międzylesie - Józefów (znaki żółte)
8. Radość - Wiązowna (znaki niebieskie)
9. Glinianka - Osieck (znaki niebieskie)
10. Stara Wieś - Osieck (znaki żółte)
11. otwock - Sępochów (znaki zielone)
12. Karpiska - Zabieżki (znaki zielone)
to nie jest tak że chętni powinni być na wszystkie, ja i tak je objeżdzam, ale mam swoje preferencje i potrzebuję opini innych
szlaków rowerowych do oceny jest 4, a pieszych też do przerowerowania 8, trasy podzielone są na odcinki, trzeba określić atrakcyjność, utrudnienia i ewentualnie wyposażenie, ale jego prawie nie ma nigdzie, motyw jest jednak taki, że zeby coś zauważyć to musielibyście znacznie obnizyć średnią prędkość przejazdów
SZLAKI ROWEROWE
4. Otwocki Szlak Okrężny (znaki niebieskie)
SZLAKI PIESZE (do przerowerowania)
5. Marysin Wawerski - Janów (znaki czerwone)
6. Marysin Wawerski - Anin (znaki zielone)
7. Międzylesie - Józefów (znaki żółte)
8. Radość - Wiązowna (znaki niebieskie)
9. Glinianka - Osieck (znaki niebieskie)
10. Stara Wieś - Osieck (znaki żółte)
11. otwock - Sępochów (znaki zielone)
12. Karpiska - Zabieżki (znaki zielone)
to nie jest tak że chętni powinni być na wszystkie, ja i tak je objeżdzam, ale mam swoje preferencje i potrzebuję opini innych
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
ooo to leży w sferze moich zainteresowań, bardzo je lubię.pokrzewka wrote:
szlaków rowerowych do oceny jest 4, a pieszych też do przerowerowania 8, trasy podzielone są na odcinki, trzeba określić atrakcyjność, utrudnienia i ewentualnie wyposażenie, ale jego prawie nie ma nigdzie,
SZLAKI ROWEROWE
Na co zwracać szczególna uwagę?robić zdjęcia?
co to znaczy że podzielone sa na odcinki,dysponujesz jakimis mapami?czy opierać sie na własnych?
-
mam wszystko
jak będziesz się wybierał to daj znać, a zjawię się w Parq
szlaki podzielone sa na odcini (moje jednostki przyrodniczo-krajobrazowe + miejsca charakterystyczne) i jest mapa i tabelka, w której zapisujesz spostrzeżenia a później jeszcze rozmawiasz ze mną
jak będziesz się wybierał to daj znać, a zjawię się w Parq
szlaki podzielone sa na odcini (moje jednostki przyrodniczo-krajobrazowe + miejsca charakterystyczne) i jest mapa i tabelka, w której zapisujesz spostrzeżenia a później jeszcze rozmawiasz ze mną
-
super ale prościej będzie jak napiszesz kiedy się wybierasz
standardowo wszystkie wyprawy zaczynane są w Parq (koło muszli), napisz mi więc proszę kiedy planujesz wyjazd i o której godzinie straujesz
*Poszukuję intensywnie chętnych na szlaki rowerowe w północnej części MPK :
Marysin Wawerski - Wesoła i Wawer - Falenica, sa tak krótkie że można przejechać jednocześnie
standardowo wszystkie wyprawy zaczynane są w Parq (koło muszli), napisz mi więc proszę kiedy planujesz wyjazd i o której godzinie straujesz
*Poszukuję intensywnie chętnych na szlaki rowerowe w północnej części MPK :
Marysin Wawerski - Wesoła i Wawer - Falenica, sa tak krótkie że można przejechać jednocześnie
Witam. Trochę mnie nie było w Otwo ale moje zgłoszenie dotyczące przejechania trasy + ankieta jest nadal aktualne. Czekam na propozycję spotkania (termin, czas)
A teraz z innej beczki:
Do 30 wrześ. obowiązywała proma KM dotycząca bezpłatnego przewozu rowerów. Dziś jednak zauważyłem nieśmiertelnego Wigry-4 i Forestera w służbówce. Jak myślicie kanarzy zlewają nakładanie kar czy jak zawsze nie orientują się w rozporządzeniach wewnętrznych ,,swojej" firmy? Czy nadal przewozicie rowery? A może proma została przedłużona?
A teraz z innej beczki:
Do 30 wrześ. obowiązywała proma KM dotycząca bezpłatnego przewozu rowerów. Dziś jednak zauważyłem nieśmiertelnego Wigry-4 i Forestera w służbówce. Jak myślicie kanarzy zlewają nakładanie kar czy jak zawsze nie orientują się w rozporządzeniach wewnętrznych ,,swojej" firmy? Czy nadal przewozicie rowery? A może proma została przedłużona?
Ze zwykłym konduktorem pewnie idzie sie dogadać, ale jak Renoma sprawdza bilety, to nie ma przebacz. Przyjebią kare i tyle.
Ja od 1 października zapodaje juz bez roweru....
Promo niestety nie jest przedłużone.
PS: Bez roweu trace jakieś 20 min. w jedna strone...
Ja od 1 października zapodaje juz bez roweru....
Promo niestety nie jest przedłużone.
PS: Bez roweu trace jakieś 20 min. w jedna strone...
...bo gdzie się ten kosmos kończy ?! Bo stół się, kurna, kończy tu !