moze wspolne ogladanie meczu??
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
Czechy - Gandzia
0:1 do przerwy
po Czechach spodziewałem się lepszej gry, nie za bardzo wiedzą co mają grać
-----------
Czesi biorą przykład z Polaków
, Gandzia robi co chce na boisku.
Fajowy mecz Gandzia chciała Czechów dobić na 3:0, ale niestety wynik końcowy to 0:2

po Czechach spodziewałem się lepszej gry, nie za bardzo wiedzą co mają grać
-----------
Czesi biorą przykład z Polaków

Fajowy mecz Gandzia chciała Czechów dobić na 3:0, ale niestety wynik końcowy to 0:2
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
- Creeping Death
- NApierdalator
- Creeping Death
- NApierdalator
nie no, sorry "nie było źle" buahhaha prawie spadłem z krzesła, gdyby tak chociaż postarali się z ekwadorem tak jak w meczu z niemcami to już było by coś, moim zdaniem byli zbyt podnieceni tym, ze w ogóle się dostali na mundial
, teraz z kostaryką powinni byli wygrac z dużo większa przewaga ... ale oczywiście to tylk0o moje zdanie :]
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
jestem totalnie rozczarowany piłka nozną:!:
Juz od dośc dawna mam wrażenie ze piłka nozna przestała byc sportem a stała sie jednym wielkim oszustwem,cos na kształt amerykańskiego wrestlingu. Afery z sędziami,piłkarzami, lewym totkiem wyimaginowane rzuty karne,wymyślone off side,wypaczone wyniki to w tej chwili codziennośc tego niegdyś najbardziej widowiskowego sportu.
Niestety mam tez wrażenie ze tej zbiorowej iluzji ulegaja także szowinistyczni kibice,to akurat rozumiem, a takze komentatorzy.Kiedy niezapomniany Jan Ciszewski opowiadał o tym co dzieje sie na boisku a czego ja w żaden spoób nie mogłem dostrzec miało to jakis urok tym bardziej ze były to czasy gdzie co innego sie widziało a co innego było w rzeczywistości.Dzisiaj kiedy powtórki z wielu kamer nie pozostawiają żadnych wątpliwosci jakies dziwaczne tłumaczenia ekspertów,trenerów i działaczy którzy za wszelka cene usiłuja usprawiedliwic podjęte na boisku decyzje, są dla mnie żenujące!!
mozna by zapytać za popularnym przed laty przebojem:where have all the good times gone
Juz od dośc dawna mam wrażenie ze piłka nozna przestała byc sportem a stała sie jednym wielkim oszustwem,cos na kształt amerykańskiego wrestlingu. Afery z sędziami,piłkarzami, lewym totkiem wyimaginowane rzuty karne,wymyślone off side,wypaczone wyniki to w tej chwili codziennośc tego niegdyś najbardziej widowiskowego sportu.
Niestety mam tez wrażenie ze tej zbiorowej iluzji ulegaja także szowinistyczni kibice,to akurat rozumiem, a takze komentatorzy.Kiedy niezapomniany Jan Ciszewski opowiadał o tym co dzieje sie na boisku a czego ja w żaden spoób nie mogłem dostrzec miało to jakis urok tym bardziej ze były to czasy gdzie co innego sie widziało a co innego było w rzeczywistości.Dzisiaj kiedy powtórki z wielu kamer nie pozostawiają żadnych wątpliwosci jakies dziwaczne tłumaczenia ekspertów,trenerów i działaczy którzy za wszelka cene usiłuja usprawiedliwic podjęte na boisku decyzje, są dla mnie żenujące!!
mozna by zapytać za popularnym przed laty przebojem:where have all the good times gone

czyzby Kaiser moim..... sprzymierzeńcem?
http://sport.gazeta.pl/Mundial2006/1,73035,3468019.html
http://sport.gazeta.pl/Mundial2006/1,73035,3468019.html
- Creeping Death
- NApierdalator
Abstrakujac od afer i tego że footboll zszedł na psy przez wielka kasę. Co powiecie na finał? Moim zdaniem padaka że Francja tak daleko zaszła. Te Ri Ał Ri mi tak ostatnio podpał i stracił w mych oczach za wymuszanie że poprostu załamka. Powinni tego zabronić. Francja do domu. W tej sytuacji liczę już tylko na włochów i Portugalię (że wyjdzie na 3 miejsce).
Pozdrawiam
Pozdrawiam
POWERADE- Jebne czy wstane??
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
Akurat Portugalia powinna najbardziej wziąć po uszach za symulowanie, asekuracyjną grę, wymuszanie fauli i prowokację. Przed tym mundialem ta druzyna była dla mnie wzorem, kwintesencją finezji piłkarskiej w Europie, i nie ukrywam - liczyłem na to, że Pauleta, Figo, Deco czy Cristiano Ronaldo poczarują (bardziej liczyłem już tylko na Fernando Torresa i Joaquina z Hiszpanii).Creeping Death wrote: W tej sytuacji liczę już tylko na włochów i Portugalię (że wyjdzie na 3 miejsce).
Pozdrawiam
A tu niespodzianka - mecz Portugalia - Holandia. No za to, co wyprawiali w tym meczu zwłaszcza Figo i Costhinia ta druzyna po prostu spadła u mnie w ocenie nizej rynsztoka.
W finale stawiam jednak na Francję. Od włoskiego catenacio i nażelowanych fryzur niedobrze mi sie robi. Trzecie miejsce powinni zdobyc Niemcy, bo - chociaż nie przepadam za tą drużyną - grali (o dziwo) jako nieliczni ofensywnie na tym turnieju.
Na coś się czasem przydaje to GG - gen. Langer do kpt. Klossa.