gacie OGR
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
- Jacq
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
A co z ludzmi ktorzy maja stare koszulki, a chca kupic spodenki?
Oczywiscie podzielam twoje zdanie ze jak bedzie inaczej na spodenkach i na koszulce,
to bedzie to beznadziejnie wygladalo.. rownie dobr4ze mozna wtedy
zamiast czerwonego wrzucic zielony, a plomienie zrobic w poprzek..
Dlatego ja bym raczej postulował za nieumieszczaniem napisu.. to raz.
Dwa.. kiedys przy projektowaniu koszulki wszystcy sie zgodzili na taki wzór,
a teraz głos o zmianie czcionki podjął Behe, który prawdopodobnie i tak
nie bedzie tych spodenek uzywal, bo on w takich nie jezdzi (Behe.. no offence).
Takie jest moje zdanie.
Oczywiscie podzielam twoje zdanie ze jak bedzie inaczej na spodenkach i na koszulce,
to bedzie to beznadziejnie wygladalo.. rownie dobr4ze mozna wtedy
zamiast czerwonego wrzucic zielony, a plomienie zrobic w poprzek..
Dlatego ja bym raczej postulował za nieumieszczaniem napisu.. to raz.
Dwa.. kiedys przy projektowaniu koszulki wszystcy sie zgodzili na taki wzór,
a teraz głos o zmianie czcionki podjął Behe, który prawdopodobnie i tak
nie bedzie tych spodenek uzywal, bo on w takich nie jezdzi (Behe.. no offence).
Takie jest moje zdanie.
heh, to bylo tak na przyszlosc. po prostu nie podoba mi sie (na koszulkach teeez ;) jest zbyt "harcerski". ;)
poprzednio byl problem z wyborem fontu, ten byl najlepszy, co nie znaczy ze dobry. ;)
przy zakupie mojej nastepnej koszulki (o ile bedzie) pofantazjuje sobie na ten temat, a teraz wszystko w waszych recach. ;)
poprzednio byl problem z wyborem fontu, ten byl najlepszy, co nie znaczy ze dobry. ;)
przy zakupie mojej nastepnej koszulki (o ile bedzie) pofantazjuje sobie na ten temat, a teraz wszystko w waszych recach. ;)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
jedna rzecz przegapiliscie. skoro ten profil sie zawija (a dalej wchodzi kolejna czesc wykroju), czerwien z tych spodenek co zapodal big nagle sie urwie- bez sensu. ja widze je tak:
-napis symetrycznie z boku dwoch stron (na rys jest z jednej, nie chcialo mi sie kopiowac drugi raz;) niezbyt duzymi literami. nie ma sie co bac ze bedzie niewidoczny, czy ze sie nie zmiesci, miejsca jest sporo.
-wariacja plomieni z boku (to co dalem na rys jest symboliczne ;)
-reszta czarna
-logo z tylu
-napis symetrycznie z boku dwoch stron (na rys jest z jednej, nie chcialo mi sie kopiowac drugi raz;) niezbyt duzymi literami. nie ma sie co bac ze bedzie niewidoczny, czy ze sie nie zmiesci, miejsca jest sporo.
-wariacja plomieni z boku (to co dalem na rys jest symboliczne ;)
-reszta czarna
-logo z tylu
- Attachments
-
- gacie_504.jpg (45 KiB) Viewed 4813 times
co do rysunku Behe:
-zwróćcie uwage, że (ja to tak widzę) na oryginalnych koszulkach sa płomienie: żólty i szary bez wypełnienia na czerwonym i czarnym tle czyli tak jak proponuje B.Black a nie zólty i czerwony płomień (chyba że jest to wspomniana "wariacja" ale ma sie nijak do koszulki a przeciez powinny tworzyć całośc,mniej wiecej
-jestem przeciwny napisom na nogawkach a jesli juz to powinny byc odwrotnie,lewa nogawka napis "z góry do dołu" tak jak koszulka,prawa nogawka napis z "dołu do góry" w projekcie Behe jest lustrzane odbicie koszulki,chyba ze tak ma byc
-małe logo na przodzie nogawki byłoby ok
-środek: albo logo albo jednak napis OGR
-jesli juz napisy po bokach to takim fontem jak boki koszulki,na środku moga byc jak w nickach
-zwróćcie uwage, że (ja to tak widzę) na oryginalnych koszulkach sa płomienie: żólty i szary bez wypełnienia na czerwonym i czarnym tle czyli tak jak proponuje B.Black a nie zólty i czerwony płomień (chyba że jest to wspomniana "wariacja" ale ma sie nijak do koszulki a przeciez powinny tworzyć całośc,mniej wiecej
-jestem przeciwny napisom na nogawkach a jesli juz to powinny byc odwrotnie,lewa nogawka napis "z góry do dołu" tak jak koszulka,prawa nogawka napis z "dołu do góry" w projekcie Behe jest lustrzane odbicie koszulki,chyba ze tak ma byc
-małe logo na przodzie nogawki byłoby ok
-środek: albo logo albo jednak napis OGR
-jesli juz napisy po bokach to takim fontem jak boki koszulki,na środku moga byc jak w nickach
eee. plomienie to tylko wariacja, rysunek pogladowy- bez obaw. po prostu nie wyobrazam sobie tego czerwonego tla na polowie spodenek ktore nagle zanika. co innego wzor na ekranie monitora, co innego pozniejsze spodenki. :D
moze sie myle. :)
moze sie myle. :)