Jesli mozna zapłacić jak przyjdzie przesyłka to OK zamawiam....
Jesli nie....to zamówie razem z gaciami...sorki
Ale przekroczyłem limit w tym miesiacu na wydatki rowerowe.
z gaciami może troche potrwać, a dobrze by było nad zegrzem polansować się w firmowej
może da rade jakąś zrzutkę zrobić a ty oddasz w następnym miesiącu.
Last edited by klepek on 03 Jun 2006 19:53, edited 2 times in total.
Ostatecznie:
krotki rekaw
Hunter
m(L)ody
klepek
i Spider dlugi.
Kasiora, rozmiary i reszte ustalen do Jacka. Szablony koszulek sa gotowe (z logiem nad nickiem i org.pl zamiast prv.pl). Jesli ktos sie jeszcze zdecyduje to moze sie jeszcze zalapie. Wszystko zalezy od tego jak sie sprawa potoczy; czy same koszulki teraz czy pozniej razem z gaciami.
nie mam kiedy się umówić z "kimś" kto ma taką koszulkę żeby przymierzyć, więc pytam :
może ktoś z Was ma dobrze dopasowana koszulkę( w miare obcisłą) przy wymiarach własnych ok 180 cm wzrostu, 100 w klatce, 86 pas. Chętnie kupię taką koszulkę ale nie chce potem krzywić się i mówić "taki czy taki rozmiar był by lepszy" ...
Mnie się wydaję, że moja leży w sam raz (rozmiar 10). Wzrostu mam chyba 182, a w "klacie" i w pasie to nawet nie wiem. Jak znajdę czas, to mogę użyczyć do przymiarki .
komarr wrote:nie mam kiedy się umówić z "kimś" kto ma taką koszulkę żeby przymierzyć, więc pytam :
może ktoś z Was ma dobrze dopasowana koszulkę( w miare obcisłą) przy wymiarach własnych ok 180 cm wzrostu, 100 w klatce, 86 pas. Chętnie kupię taką koszulkę ale nie chce potem krzywić się i mówić "taki czy taki rozmiar był by lepszy" ...
ja mam podobne wymiary 178cm,klatka 100cm,obwód pasa 88 rozmiar 11
służe przymiarka w każdym dowolnym,wieczornym terminie, moze byc parQ