21.05.06 Krecim z Lansem
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
21.05.06 Krecim z Lansem
czyli runda szosowa. planuję zrobić 40 do 80km w zależności od humoru i sił. trasa przez wsie w kierunku południowym, godzina jest do ustalenia, tzn. umawiam się z popeyem i rano wrzucę tu godzinę, o której jedziemy.
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
szczegóły poda jak wstanie /10/
Ja nie jade bo nie wiem o której bede jechał rekreacyjnie a 2 to wieje jek jasna cholera i jeśli już to w las pojadę.
Ja nie jade bo nie wiem o której bede jechał rekreacyjnie a 2 to wieje jek jasna cholera i jeśli już to w las pojadę.
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
wybitnie anty-rowerowa, ja czekam tak do 13, jak przestanie padać to się wybieram zjechać zielony szlak od Dąbrówki do Kołbieli (omijam odcinek Otwock - Dąbrówka, bo trasę od Łysej wczoraj przejechałem i piach tam jest niemiłosierny :/). Jak ktoś chciałby jechać jakby nie padało to niech da znać:
888-872-502
PS. Mam tak dwie godzinki, więc jak się szybciej przejedzie tą trasę to można jeszcze o coś zahaczyć.
888-872-502
PS. Mam tak dwie godzinki, więc jak się szybciej przejedzie tą trasę to można jeszcze o coś zahaczyć.
I co tu napisać? Nie wiem :/
Jak ktoś lubi to i w taka pogodę pojedzie. Dziś udało mi się zrobić tylko małą rundę do Góry Kalwarii i z powrotem.
Wiatr wiał albo w mordę albo z boku. Miejscami trzeba było mocno pedałowac aby wogóle jechac i utrzymac równowagę. Ale przynajmniej nie padało.
No ale to było ok 10. Teraz jest chyba jeszcze gorzej.
Wiatr wiał albo w mordę albo z boku. Miejscami trzeba było mocno pedałowac aby wogóle jechac i utrzymac równowagę. Ale przynajmniej nie padało.
No ale to było ok 10. Teraz jest chyba jeszcze gorzej.