sklepy i serwisy rowerowe w okolicy.
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
To jest sklep na poniatowskiego ????komarr wrote:uu arku drogo...(( porównałem kilka cen z www.arnik.com.pl
ale u swojego zawsze lepiej )
Personal best 200km
Hmhm.... To ja od razu sprostuje. Ceny na Ponitowskiego się nie zmieniły, drożej nie będzie. W skleoie internetowym po pierwsze: nie ja ceny nadawałem tylko kto inny więc odbiegają od pawdy. Po drugie: dystrybutorzy towaru robią problemy ze zmianą cen. Niektórzy wręcz zastrzegają sobie że jeśli zmienimy cenę to zaprzestaną z nam współpracować. Ich na razie na stronie nie ma. Coś będzie trzeba pokombinować. No i... czekam tylko aż będę mógł ja stronę administrować. Wtedy sporo (mam nadzieję że będę miał więcej czasu niż teraz) się pozmienia.I towar i ceny. A na miejscu i na wynos dla stałych klientówbo i tak coś niecoś w dół od cen ale niektórzy już to wiedzą bo sprawdzili
Pozdrowionka
Pozdrowionka
Polecam
Generalny przeglad,wymiana suportu i zaplecenie koła 50zł
Jurek Kołowiecki
Otwock-kresy
ul: 1000lecia 40
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
To może ja teraz... sklep nie bardzo w waszej okolicy, ale polecam z całym szacunkiem, moje oba bajki o tym świadczą
http://rowermot.pl/
Nowy Dwór Mazowiecki
ul. Targowa 8
telefon: (0-22) 775-13-14
Z właścicielem - Dominikiem można bez problemu sie dogadać co do cen, zawsze coś opuści
Części nie jakieś wypaśne, ale można zamówić co się chce.
Jak powiecie że wiecie o sklepie od Papraka na pewno nie pożałujecie
Serwisik też niczego sobie, Paweł daje sobie radę.
http://rowermot.pl/
Nowy Dwór Mazowiecki
ul. Targowa 8
telefon: (0-22) 775-13-14
Z właścicielem - Dominikiem można bez problemu sie dogadać co do cen, zawsze coś opuści
Części nie jakieś wypaśne, ale można zamówić co się chce.
Jak powiecie że wiecie o sklepie od Papraka na pewno nie pożałujecie
Serwisik też niczego sobie, Paweł daje sobie radę.
Uja tam DOBRY !!
Niniejszym wylewam czarę goryczy na sklep przy Poniatowskiego.
W czwartek umawiam się telefonicznie na wizytę w celu zajrzenia do suportu. Przyjeżdżam w sobotę na umówioną godzinę - czekam 15 minut bo jest jeden gość, który składa ludziom świeżo kupione rowery - po czym dowiaduję się że nie bardzo da radę coś zrobić - TO PO KIEGO SIĘ UMAWIA ??!!!!
W końcu drugi pan już dojechał - ale wyraźnie nie chciało mu się robić - bo powiedział że za dużo roboty mają.
O zeszłorocznych, kilkakrotnych regulacjach sterów nie wspomnę...
Życzę panom ze sklepiku powodzenia.
Mateush
P.S.) Wylądowałem u pana L. na Kościelnej - gdzie przy miłym akompaniamencie bluzgów pod adresem koncernów rowerowych doczekałem się kasacji luzów poprzez nowy wkład
W czwartek umawiam się telefonicznie na wizytę w celu zajrzenia do suportu. Przyjeżdżam w sobotę na umówioną godzinę - czekam 15 minut bo jest jeden gość, który składa ludziom świeżo kupione rowery - po czym dowiaduję się że nie bardzo da radę coś zrobić - TO PO KIEGO SIĘ UMAWIA ??!!!!
W końcu drugi pan już dojechał - ale wyraźnie nie chciało mu się robić - bo powiedział że za dużo roboty mają.
O zeszłorocznych, kilkakrotnych regulacjach sterów nie wspomnę...
Życzę panom ze sklepiku powodzenia.
Mateush
P.S.) Wylądowałem u pana L. na Kościelnej - gdzie przy miłym akompaniamencie bluzgów pod adresem koncernów rowerowych doczekałem się kasacji luzów poprzez nowy wkład
Ależ dziękuję za uznanie za naszą pracę:D
Ale niestety serwis w sklepie to jest tragedia. Od kilku tygodni tak właśnie nam się zdarza że umawiamy się z ludźmi i niestety czasami nie możemy się wywiązać w danym terminie. Mamy cholernie dużo pracy, czego świadkiem nieraz był Leo czy Popaye....
Sorka, ale w szczycie nawału pracy po prostu nie wyrabiamy....
Hmmm a co do Wawerskiej... Mariusz, to Ty zarejestrowałeś się pod tym nickiem? Powodzenia Ci chłopie życze i czekam aż się z Siwym na browczyki umówimy...
Ale niestety serwis w sklepie to jest tragedia. Od kilku tygodni tak właśnie nam się zdarza że umawiamy się z ludźmi i niestety czasami nie możemy się wywiązać w danym terminie. Mamy cholernie dużo pracy, czego świadkiem nieraz był Leo czy Popaye....
Sorka, ale w szczycie nawału pracy po prostu nie wyrabiamy....
Hmmm a co do Wawerskiej... Mariusz, to Ty zarejestrowałeś się pod tym nickiem? Powodzenia Ci chłopie życze i czekam aż się z Siwym na browczyki umówimy...
Nie Mariusz ale z nim i z Siwym chodziłem chyba ze trzy latka do klasyArek wrote: Hmmm a co do Wawerskiej... Mariusz, to Ty zarejestrowałeś się pod tym nickiem? Powodzenia Ci chłopie życze i czekam aż się z Siwym na browczyki umówimy...
Trzeba małą reklamę koledze na początek zrobić. Choć zauważyłem że ostatnio ma co robić głównie serwis bo co do sprzedaży to za wiele to tam nie ma ale trzeba od czegoś zacząć.
to w ramach akcji "ch... trzeba temperowac". wczoraj normalnie opadly mi lapy, dostalem wscieklosci i polecialo tu i tam... jak sie nie zmieni kszanienie servera u naszego providera to jemu tez zrobie reklame gdzie trzeba..
dzis zdecydowalem sie na niepelne zamowienie, bez tego co nie mogli sciagna. przyszedl wykaz zrealizowanego zamowienia- wyszczegolniona jest calosc, cena za calosc i brak wynegocjowanej znizki.. ciekawe co poszlo w paczce...
http://tinyurl.com/pxh2qWitam.
To nie pierwszy raz gdy realizacja mojego zamowienia przez cyklotur.com
trwa tygodniami, zazwyczaj przymykalem na to oko, ale teraz totlanie
mnie rozbroilo ich olewactwo.
Zamowienie za ponad 500 zl zlozylem 18 kwietnia, dzis jest 16 maja i
paczki nie widze. Co wiecej, nie odpowiadaja na maile, zerowy odzew przy
tej formie kontaktu. Dzwoniac tydzien temu dowiedzialem sie, ze paczka
lada chwila zostanie wyslana... I co? I nic.
Szczerze odradzam, to prawdopodobnie jest ostatnie zamowienie ktore u
nich zlozylem. Omijac z daleka, chyba ze lubicie czekac miesiacami i
rozmawiac ze sciana.
dzis zdecydowalem sie na niepelne zamowienie, bez tego co nie mogli sciagna. przyszedl wykaz zrealizowanego zamowienia- wyszczegolniona jest calosc, cena za calosc i brak wynegocjowanej znizki.. ciekawe co poszlo w paczce...
wadą w tym sklepie jest tylko i wyłącznie obsługa klienta... sklepy internetowe prawie wszystkie działają tak że w swojej bazie maja dane produkty(wirtualnie), ale dopiero jak klient złoży zamówienie to oni składają zamówienie u dostawcy... i wtedy się okazuje że to i to już wyczerpało się itd, wtedy atakują do innego dostawcy, a że u innego nie mają takich upustów to kasują upust dany klientowi (po to żeby nie dokładać do interesu)... w magazynie fizycznym mają tylko produkty zwane "bestsellerami" lub te które wróciły od klientów... i to też da się zrozumieć...
wiem, wiem, tylko... co mnie to obchodzi.
mialem wynegocjowana znizke, czekalem miesiac, mysle ze to dostatecznie dlugo...
jezeli paczka przyjdzie na kwote wieksza niz ustalilem, to po prostu jej nie odbiore i niech mnie w pocaluja. koniec dnia dziecka.
mialem wynegocjowana znizke, czekalem miesiac, mysle ze to dostatecznie dlugo...
jezeli paczka przyjdzie na kwote wieksza niz ustalilem, to po prostu jej nie odbiore i niech mnie w pocaluja. koniec dnia dziecka.
Sprawny sklep internetowy...?
Siemka Ludziska . Troche mnie nie bylo i troche wypadlem ogolnie z obiegu w tematyce sprzetu. Ktos ma jakies doswiadczenia z "dobrymi" sklepami inetowymi bo o behema przejsciach z cykloturem juz sobie poczytalem Pozdrawiam wszystkich
- dzidek
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
www.bikestacja.pl
tanio i pewnie
jak cos jest nie tak to mozesz wymienic bez problemow oczywiscie jezeli nie ma sladow uzytkowania
tanio i pewnie
jak cos jest nie tak to mozesz wymienic bez problemow oczywiscie jezeli nie ma sladow uzytkowania
gg: 6607845
- Arkadyj
Ostatnio robie interesy z http://www.centrumrowerowe.pl/ i jestem bardzo zadowolony. Przy wiekszych zamowieniach mozna uzyskac rabat, chetnie doradzaja, sa elastyczni w sposobie przesylania paczek (zazyczylem sobie przesylke z mozliwoscia otwarcia przed zaplata na poczcie). Niby nic takiego ale cieszy.
- Giant Mike
Pewnego razu kolega miał tam strasznie opóźnienia z dostawą - czekał i czekał.dzidek wrote:www.bikestacja.pl
tanio i pewnie
Osobiście zamawiałem w CentrumRowerowe.pl i Focusa (nick z allegro). Wszystko OK.
Michał
ps. jedyna sugestia - koła zamawiać na miejscu a nie w Internecie bo jakość centrowania średnia.
Plannja Racing Team || GG#: 130876