"UWAGA - w związku z rocznicą śmierci Jana Pawła II i uroczystościami odbywającymi się w okolicach Pl. Zamkowego, rozpoczęcie i zakończenie Masy odbędzie się na Pl. Bankowym."
ja jeszcze pomyśle,moze dołącze na POznańskiej?
dam znać
a wracając do naszej Masy to jesli będzie ładna pogoda można sie spodziewać Warszawiaków,spotkałem ostatnio Czajnika i chyba stesknił sie za naszymi ogniskami,jestesmy jedyni w swoim rodzaju kończąc w ten sposób przejazd
ten cytat dotyczyl warszawskiej masy ktora startuje jutro 31.04 na placu bankowym w warszawie a nie otwockiej ktora zaczyna sie pojutrze 01.04 o 15:00 w parku miejskim w otwocku.
ps. i jak widac trzeba pisac we wlasciwych tematach, bo sie burdello robi.
Jeśli chodzi o masę, to trzeba zwrócić uwagę na to, że na ulicach Otwocka będzie rozgrywany jeden z odcinków specjalnych 6 Rajdu Mazowieckiego. Pewnie tradycyjnie będą zamknięte ulice: Armii Krajowej i Orla. Start odcinka planowany jest bodajże na 16. Ogólnie na dojazdówkach na odcinki kierowcy powinni się stosować do przepisów, ale trzeba będzie bardziej uważać na rajdówki.
Dzięki Wszystkim za przejazd! Jestem wkurw... jak sie masz bronek... Ps... przepraszam - panowie władza mnie spisali... Zawsze jest powód do przyczepienia się - brak lampek i dzwonka... Zajeb...niście
Wiesz patiomkin mi również chcieli mandacik wlepić jak na masę jechałem alem przepisowy chłopak i oświetlenie miałem, a o dzwonek już nie pytali. Także czasem lepiej zainwestować w lampkę bo to jednak bezpieczniej się jeździ a i na madaciku można zaoszczędzić. Ale tak na poważnie wyrazy współczucia.
patiomkin wrote:Dzięki Wszystkim za przejazd! Jestem wkurw... jak sie masz bronek... Ps... przepraszam - panowie władza mnie spisali... Zawsze jest powód do przyczepienia się - brak lampek i dzwonka... Zajeb...niście
w dzien? i chyba nie w parku? to nie jest droga pub. ;)
nie no chlopaki, trzeba bylo sie upierac i nie przyjmowac mandatu, przeciez lampki zakladacie gdy sie robi ciemno... ;)
NO no masa była ok
Ognisko choć się broniło w końcu zapłonęło i było sympatiko.
NIe mówiąc o kluczu latających jenotów hehee
Pogoda w powrotna stronę byął idealna