alternatywa do szosy z Zamaną-leśne ostatki z Leo
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
alternatywa do szosy z Zamaną-leśne ostatki z Leo
troche masakry lodowo-śniegowo-błotno-deszczowej w lesie zaleznie od tego co nam przyniesie dzisiajsza noc,start w parku o 11.
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Re: alternatywa do szosy z Zamaną-leśne ostatki z Leo
To ja poprosze o post-relacje - moze kawalek trasy maratonu objedziesz, co ?leoheart wrote:troche masakry lodowo-śniegowo-błotno-deszczowej w lesie zaleznie od tego co nam przyniesie dzisiajsza noc,start w parku o 11.
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
Ja dzisiaj skakałem po okolicach. Na drodze na Tofry bez amfibii (albo kamizelki ratunkowej) radzę się nie zapuszczać. Na czerwonej na moich oponach bez kolców rower jeździł bokiem (fajna sprawa ). Jak patrzyłem na boczne drogi to wyglądają strasznie, więc życzę szczęścia
I co tu napisać? Nie wiem :/
zgodnie z obietnica przedstawiam raport z trasy maratonu,fragmentów w dniu dzisiejszym
- Attachments
-
- najwieksze niebezpieczeństwo to kałuże z lodowym dnem w dodatku nie wiadomo jak głębokie
- 3bis.JPG (122.37 KiB) Viewed 4259 times
-
- czerwona droga-lodowa autostrada
- 2bis.JPG (113.06 KiB) Viewed 4260 times
-
- miłe złego początki-za Stadionem
- 1bis.jpg (126.96 KiB) Viewed 4260 times
-
- sorry troche kiespka jakość
- mapa maratonu do forum bis.jpg (131.93 KiB) Viewed 4260 times
-
- testerzy
- 24bis.JPG (104.06 KiB) Viewed 4260 times
c.d
- Attachments
-
- tędy nikt nie jeżdzi-dzis nie przejezdne
- 10bis.JPG (149.69 KiB) Viewed 4254 times
-
- droga Traktem na Tabor-można przejechać
- 9bis.JPG (134.88 KiB) Viewed 4254 times
-
- stąd powinnismy przyjechać,niebieski szlak,ni eubity śnieg
- 8bis.JPG (137.16 KiB) Viewed 4254 times
-
- tu powinnismy odbić na niebieski szlak,początek wygląda nieżle ale w głębi?
- 6bis.JPG (138.9 KiB) Viewed 4254 times
-
- zasadzka,głeboka na szczęscie tylko jedna noga ale było groźnie bo pod spodem lód
- 5bis.JPG (126.01 KiB) Viewed 4255 times
c.d 2
- Attachments
-
- pływanie w stylu dowolnym-Dąbrówka
- 17bis.JPG (116.15 KiB) Viewed 4251 times
-
- stąd przyjedziemy, w głebi zjazd z góry
- 16bis.JPG (132.1 KiB) Viewed 4252 times
-
- Lasek po wiosennym podjezdie
- 14bis.JPG (95.12 KiB) Viewed 4252 times
-
- prawdziwa wiosna,płyna strumienie a my w górę pod prąd
- 13bis.JPG (145.38 KiB) Viewed 4252 times
jutro u nas ma ponoc padac, ale jak by nie padalo to proponuje jakas szoske okolo 12 dzisiejszego czasu.
btw. na czerwonej pod sneigiem pojawiaja sie takie wyrwy zalane woda ze potrafia cale kolo pochlonac. ;) ogolnie lepiej w lesie sie nie pojawiac.
btw. na czerwonej pod sneigiem pojawiaja sie takie wyrwy zalane woda ze potrafia cale kolo pochlonac. ;) ogolnie lepiej w lesie sie nie pojawiac.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
cd3
- Attachments
-
- znów czerowna droga ale to nie już lodowa autostrada,to fragment trasy Hobby, na szczęscie ;)
- 23bis.JPG (138.84 KiB) Viewed 4236 times
-
- opuszczamy bunkry za chwilę zjazd zamieni sie w lodowa rynnę,na kolcach spoko ale bez?
- 20bis.JPG (51.79 KiB) Viewed 4236 times
-
- tu stanie bufet?na razie niezbyt apetycznie
- 19bis.JPG (134.37 KiB) Viewed 4236 times
-
- w drodze na bunkry tu jeszcze zima
- 18bis.JPG (101.02 KiB) Viewed 4236 times
Last edited by leoheart on 25 Mar 2006 16:53, edited 1 time in total.
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
dzieki ! kawał dobrej roboty.
Plus, ze sie roztapia, minus - ze tak powoli. Jeszcze w tygodnie - czas pokaze.
dzieki,
Michal
Plus, ze sie roztapia, minus - ze tak powoli. Jeszcze w tygodnie - czas pokaze.
dzieki,
Michal
Plannja Racing Team || GG#: 130876
Rano ICM podawał, że miało dziś padać tak od 12 do mniej więcej 18, a jak do tej pory nie spadła ani kropla , co prawda teraz zminili "zeznania", ale ogólnie to trzeba brać poprawkę na ich wskazania.
Ja dziś zrobiłem 80km (asfalt), w tym połowę sam, a drugą połowę z Matildae . Ogólnie jest sporo suchych odcinków, ale to też zależy od miejsca, gdzieniegdzie trafiają się jakieś mniejsze bądź większe kałuże i całkiem znośnie się jeździ. Są też odcinki trochę bardziej nadające się do jazdy tego, aby tam na przykład kajakiem pośmigać (Majowa).
Myślę, że jutro w godzinach okołopołudniowych nie powinno padać i można gdzieś się poturlać asfaltem .
Ja dziś zrobiłem 80km (asfalt), w tym połowę sam, a drugą połowę z Matildae . Ogólnie jest sporo suchych odcinków, ale to też zależy od miejsca, gdzieniegdzie trafiają się jakieś mniejsze bądź większe kałuże i całkiem znośnie się jeździ. Są też odcinki trochę bardziej nadające się do jazdy tego, aby tam na przykład kajakiem pośmigać (Majowa).
Myślę, że jutro w godzinach okołopołudniowych nie powinno padać i można gdzieś się poturlać asfaltem .
cookie monster