na poprawe humoru

O wszystkim i niczym.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

Image

i trochę tekstu:

Romeo i Julia, romantyczny nastrój, księżyc i muzyka mandolin. -
Romeo, czy nie pragnąłbyś, abym wzięła w dłonie Twą męskość i pieściła ją tak, byś odczuwał niezwykłą rozkosz? - pyta Julia.
-Co ci przychodzi do głowy, moja Miła! Jak mogłabyś używać swoich przeczystych, nieskazitelnych dłoni w takim celu! Nie, nigdy, przenigdy! - odpowiada zakochany młodzian.
-Ukochany, a czy nie chciałbyś, abym ujęła Twą męskość i włożyła ją sobie miedzy uda, tak abyś osiagnął nieziemską rozkosz, nieznaną dotąd żadnemu śmiertelnikowi?
- Przenigdy, o Bladolica!. Nie pozwoliłbym na to, aby Twoje uda, tak delikatne, jasne i alabastrowe, dotykała tak nieczysta cześć mojego ciała. Nie ukochana,nigdy, póki serce me bije w piersi!
- Och, kochany, a czy nie pragnąłbyć chociaż włożyć go w moje usta - kusi dalej Julia- osiagając stan, który zrównałby Cię z bogami?
- Nigdy! Nie mógłbym nawet pomyśleć o zbrukaniu Twych słodkich ust, które opiewają Twoją miłość do mnie!
- No dobrze Romeo, ale musimy w takim razie pomyśleć o innym sposobie wyrażania naszej miłości, bo mnie już strasznie dupa boli..
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

i kolejna porcja faktów o bohaterskim Czaku, nie tak dobre jak poprzednie ale pośmiać się można. mnie szczególnie rozwala to z tytanem :lol:

# Pluton to tak naprawdę grupka orbitujących Brytyjskich żołnierzy z Amerykańskiej Rewolucji, którzy weszli w przestrzeń kosmiczną, po tym jak Chuck Norris kopnął ich z półobrotu w twarz.

# Kiedy Chuck Norris idzie oddać krew, odmawia użycia strzykawki, zamiast tego prosi o pistolet i wiaderko.

# Nie ma czegoś takiego jak broń masowego zniszczenia. Jest tylko Chuck Norris.

# Chuck Norris zrzuca skórę dwa razy do roku.

# Chuck Norris był czwartym z mędrców, podarował Jesusowi brodę, którą ten nosił do końca życia. Pozostali trzej mędrcy wkurzyli się, że Jezus tak bardzo docenił podarunek Chucka i załatwili, żeby wypisać go z Biblii. Wszyscy trzej zmarli niedługo potem w wyniku tajemniczych obrażeń powiązanych z kopem z półobrotu.

# Kiedy Chuck Norris wpada do wody, Chuck Norris nie robi się mokry. Woda robi się Chuck Norrisowa.

# Naukowcy obliczyli, że energia oddana podczas Wielkiego Wybuchu ledwo równa się jednemu KZPoCN (Kopniakowi Z Półobrotu Chucka Norrisa).

# Chuck Norris nie ma drzwi. Tylko ściany, przez które przechodzi.

# Kiedy Chuck Norris uprawia sex z facetem, to nie dlatego, że jest gejem. To dlatego, że skończyły mu się kobiety.

# Chuck Norris umarł dziesięć lat temu, ale Ponury Żniwiarz nie miał odwagi mu tego powiedzieć.

Jesli tutaj klikniesz, to urwie ci myszkę!
# Chuck Norris wymyślił własny rodzaj karate. Nazywa się Chuck-Poza-Bija.

# Kiedy Chuck Norris oddaje mocz, jest w stanie zespawać tytan.

# Wilt Chamberlain twierdzi, że spał z ponad 20 000 kobiet w swoim życiu. Chuck Norris nazywa to "powolnym wtorkiem".

# Chuck Norris się nie goli; on kopie się w twarz. Jedyną rzeczą, która jest w stanie skaleczyć Chucka Norrisa, jest Chuck Norris.

# U niektórych, lewe jądro jest większe niż prawe. U Chucka Norrisa, każde jądro jest większe od poprzedniego.

# Jeśli jest się Chuckiem Norrisem, cokolwiek + cokolwiek równa się 1. Jeden kopniak z półobrotu w twarz.

# Chuck Norris wynalazł broń palną, alkohol, stosunki seksualne i piłkę nożną... dokładnie w tej kolejności.

# Kiedy Bóg powiedział "Niech stanie się światłość", Chuck Norris dodał "Powiedz, ’proszę’."

# Pewnego dnia Chuck Norris szedł ulicą, mając ogromną erekcję. Nikt nie ocalał.

# Chuck Norris używa lampki nocnej. Nie dlatego, że Chuck Norris boi się ciemności, to ciemność boi się Chucka Norrisa.

# Nastoletnie Żółwie Mutanty Ninja są oparte na prawdziwej historii: Chuck Norris połknął kiedyś żółwia w całości, a kiedy go wysrał, żółw miał dwa metry wysokości i znał karate.
spider
Szaleniec z aparatem

Post by spider »

Wiecie jak wygląda Kaczyński w spodniach Giertycha....? przez rozporek ;-)
Personal best 200km
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

uwazaj spajder, bo jak wielki brat inwigilator zobaczy to Cie zapudluje na 100 lat. (minimum ;)
spider
Szaleniec z aparatem

Post by spider »

Normalnie strach sie bac... ;-)
Personal best 200km
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

jakoś zabrakło mi jaj żeby to do radia wysłać ale może pośpiewajmy razem w rytm znanej piosenki:

TAKI MAŁY TAKI DUŻY MOŻE KACZKE LŻYĆ

:lol:
Creeping Death
NApierdalator
NApierdalator

Post by Creeping Death »

Czak nadal mnie rozwala :)))))))))))))))
hehehehehe
normalnie kozak.........
Daj więcej tego!!!!!!!!!
POWERADE- Jebne czy wstane??

Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
strz.
HRSZT

Post by strz. »

a "mawache" w twarz chcesz? ;]
Koło Przyjaciół OGR - KPO "Śprychy"
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

czarek -> tu se poczytaj http://www.4q.cc/chuck/
Creeping Death
NApierdalator
NApierdalator

Post by Creeping Death »

Powiem Ci że przypaprałem w ten link i tylko błąd zobaczyłem na ekranie :((

yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

no dobra dobra, to wrzucam kolejną porcję:

# Chuck Norris regularnie oddaje krew do Czerwonego Krzyża. Tylko nigdy nie jest to jego krew.

# W czasie narodzin, pierwsza wyszła noga Chucka Norrisa, żeby mógł kopnąć lekarza z półobrotu w twarz. Nikt nie przyjmuje Chucka Norrisa na świat, oprócz Chucka Norrisa.

# Jeśli Chuck Norris jest spóźniony, to czas niech lepiej k**wa zwolni...

# Achilles był uważany za największego wojownika wszechczasów, ale zmarł z powodu słabego punktu, pięty Achillesowej. Nie ma czegoś takiego jak pięta Chuck Norrisowa.

# Tlen wymaga Chucka Norrisa do życia.

# Chuck Norris ma określenie na osobę, którą wpędza w stan śpiączki. To określenie to "szczęściarz".

# Chuck Norris zamówił Big Maca w Burger Kingu i go dostał.

# Kiedy Czarny Lud kładzie się spać każdej nocy, sprawdza czy w jego szafie nie czai się Chuck Norris.

# Chuck Norris potrafi trzasnąć obrotowymi drzwiami.

# Chuck Norris grał w rosyjską ruletkę z naładowym do pełna rewolwerem i wygrał.

# Popularna gra "Doom" jest luźno oparta na tym, jak kiedyś Szatan pożyczył od Chucka Norrisa 2 dolce i zapomniał oddać.

# Chuck Norris może dzielić przez zero.

# Jesteś tym, co jesz. Dlatego właśnie dieta Chucka Norrisa składa się głównie z cegieł, stali i łez małych dzieci.

# Chuck Norris potrafi podpalić mrówki za pomocą szkła powiększającego. W nocy.

# Kiedy Chuck Norris robi pompki, nie podnosi się w górę, tylko pcha Ziemię w dół.

# W swoje urodziny, Chuck Norris losowo wybiera jedno szczęśliwe dziecko, którym rzuca na Słońce.

# Istnieją 2 rodzaje ludzi: martwi i ci, którzy jeszcze nie spotkali Chucka Norrisa.

# Pewnego razu Chuck Norris złapał pociąg do domu. Do dziś nie chce go oddać.

Kliknij, to też dostaniesz kopa z półobrotu!

# Jedyną rzeczą, która przetrwa nuklearną zagładę będzie Chuck Norris i karaluchy. Chuck Norris nie lubi karaluchów... Właśnie dlatego i tylko dlatego, Rosja i USA zgodziły się zredukować swój nuklearny arsenał.

# Kiedyś Chuck Norris wpadł do roztopionej lawy. Prawie się utopił.

# Bóg chciał stworzyć świat w 10 dni. Chuck Norris dał mu 6.

# Chuck Norris sprawia, że cebula płacze.

# Jako dziecko, Chuck Norris potrafił wepchnąć kwadratowe klocki w okrągłe otwory.

# Słone paluszki sprawiają, że Chuckowi Norrisowi chce się pić. Mimo tego, nie przestaje ich jeść.

# Kiedy Chuck Norris popatrzył na Słońce, Słońce odwróciło wzrok.

# Ktoś kiedyś dla żartu porównał Stevena Seagala do Chucka Norrisa. Chuck Norris się nie śmiał...

# Gdyby Chuck Norris był zwierzęciem, byłby Chuckiem Norrisem.

# Mówią, że piorun nigdy nie uderza dwa razy w to samo miejsce. Tak samo jak Chuck Norris. Nie musi.
paprak
Postojebca zawodowy
Postojebca zawodowy

Post by paprak »

Creeping Death wrote:Powiem Ci że przypaprałem w ten link i tylko błąd zobaczyłem na ekranie :((
Czyżby jakaś aluzja ? ;)
Uja tam DOBRY !!!! :P
Creeping Death
NApierdalator
NApierdalator

Post by Creeping Death »

:)))))))))))
hehehe
Nadal dobre dobre :))))))))))
Jak bedzie więcej to koniecznie dawaj :))))))))
pozdro

yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

paprak wrote:
Creeping Death wrote:Powiem Ci że przypaprałem w ten link i tylko błąd zobaczyłem na ekranie :((
Czyżby jakaś aluzja ? ;)
porównał Cię do Czaka Norisa :twisted:
Creeping Death
NApierdalator
NApierdalator

Post by Creeping Death »

paprak wrote:
Czyżby jakaś aluzja ? ;)
Raczej żargon wydziałowy :)

P.S: Yorek uważaj bo z półobrotu możesz dostać nim się obejrzysz. Jeśli nie widzisz Czaka możesz być sekundę od smierci :)))

yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

coś za bardzo tym czakiem żyjesz...aż się boję, że cię nie zauważę w drodze na wydział :p
Creeping Death
NApierdalator
NApierdalator

Post by Creeping Death »

hehee
zacząłem trenować.......
codziennie rano i wieczorem 1000 seri po milion kopniaków z półobrotu w drzewo.
Może za sto lat będę taki dobry jak Czak :)

różowy łokieć
Buszujacy w forum
Buszujacy w forum

Post by różowy łokieć »

Jadę dziś rowerem w okolicach Aleksandrowa, jest piękna pogoda a tu nagle dostaje kopa z półobrotu od Czaka i zaliczam glebę. Sunąłem po lodzie przez parę metrów (wywrotki Leo to był pikuś w porównaniu z dzisiejszą) zdzierając lakier z mojej bryki i kasku.
P.S.
Nogi Czaka nie widziałem ponieważ jak powszechnie wiadomo porusza się ona z prędkością światła.

PRZYDA SIĘ TROCHĘ POKORY NA PRZYSZŁOŚĆ
personal best: 304 km
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

wywrotki Leo to był pikuś w porównaniu z dzisiejszą
wywrotki leo to pikuś w porównaniu z dzisiejszą glebą jacq :lol: skubaniec chciał lód na drodze biodrem skruszyć uderzając w niego lotem koszącym z wysokości siodła :lol: :shock:
Creeping Death
NApierdalator
NApierdalator

Post by Creeping Death »

I właśnie dlatego nie wsiadłem dziś na rower udając się do mojego serdecznego kolegi w celu wydrukowania materiałów na wytrzymałość :)
Poprzednim razem gdy wracałem zaliczyłem też niezłą glebę na lodzie :evil:

Post Reply