rozpoczęcie sezonu 2006
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
rozpoczęcie sezonu 2006
czas zrobić pierwsze kilometry w tym roku więc pytam czy ktos ma ochote na jakis lajcik jutro przed Masą?trochę slizgawki w okolicach bunkrów nie powinno zaszkodzić,mam przynajmniej taka nadzieje bo w zeszłym roku o mało sobie nie rozwaliłem czerepu na takim lajciku,tuz za stadionem,na szczęscie kask wytrzymał,czerep też choć...rozumu jak pokazał ten rok nie przybyło
ps.może parq o 11?
ps.może parq o 11?
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
Last edited by leoheart on 08 Jan 2006 00:08, edited 1 time in total.
- Creeping Death
- NApierdalator
Hehehe.
Dokładnie jak rok temu zacząłem przyjeżdżać do parku na małe przejażdżki z wami zawsze po powrocie do domu zostawała mi w głowie jedna postać (bo jeszcze nikogo nie znałem). Był to oczywiście Leo, gdyż każdy zakręt i wjazd do lasu musiał uczcić zaliczeniem gleby . Widać dużo się nie zmieniło Leo nadal liczy glebę na śniegu a atmosfera jest nadal super. Dzięki wam wszystkim że nadal jeździcie.
Leo bez urazy wiesz że żartuję i bardzo Cię szanuje. Pozdrawiam
Dokładnie jak rok temu zacząłem przyjeżdżać do parku na małe przejażdżki z wami zawsze po powrocie do domu zostawała mi w głowie jedna postać (bo jeszcze nikogo nie znałem). Był to oczywiście Leo, gdyż każdy zakręt i wjazd do lasu musiał uczcić zaliczeniem gleby . Widać dużo się nie zmieniło Leo nadal liczy glebę na śniegu a atmosfera jest nadal super. Dzięki wam wszystkim że nadal jeździcie.
Leo bez urazy wiesz że żartuję i bardzo Cię szanuje. Pozdrawiam
POWERADE- Jebne czy wstane??
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
Last edited by leoheart on 08 Jan 2006 00:09, edited 1 time in total.
- Creeping Death
- NApierdalator
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
- Creeping Death
- NApierdalator