Masa styczen 06
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
a wystarczy popatrzec na strone glowna. :D
13.
jak bedzie malo osob to moze sobie do lasu gdzies brykniemy po pokreceniu sie dookola ronda?
13.
jak bedzie malo osob to moze sobie do lasu gdzies brykniemy po pokreceniu sie dookola ronda?
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
- Creeping Death
- NApierdalator
ful wypas
Last edited by behem0th on 07 Jan 2006 23:43, edited 1 time in total.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
- Creeping Death
- NApierdalator
niniejszym ogłaszam sezon 2006 w OTwockiej Grupie Rowerowej za rozpoczęty!!Ponieważ było kilku reprezentantów moge to ogłosic oficjalnie i nieco pompatycznie
Świetne popołudnie,dzieki wszystkim którzy byli i tym którzy wspierali obecnoscia w Parku jak i dzikim trabieniem (pozdro Big Black )
Piekna pogoda, dobry nastrój i wspólne rowerowanie czyli przez rok nic sie nie zmieniło bo dokładnie rok temu zacząłem swoja przygodę z Wami.Czaiłem sie wtedy z przyjazdem do parku długo ale dzis wiem że ...było warto!
ps.1 zdjęcia wrzucam na ftp
ps.2 gdzie jestes Spider?brakowało nam Ciebie
ps.3 Jacq?czas rozpocząć przygotowania
Świetne popołudnie,dzieki wszystkim którzy byli i tym którzy wspierali obecnoscia w Parku jak i dzikim trabieniem (pozdro Big Black )
Piekna pogoda, dobry nastrój i wspólne rowerowanie czyli przez rok nic sie nie zmieniło bo dokładnie rok temu zacząłem swoja przygodę z Wami.Czaiłem sie wtedy z przyjazdem do parku długo ale dzis wiem że ...było warto!
ps.1 zdjęcia wrzucam na ftp
ps.2 gdzie jestes Spider?brakowało nam Ciebie
ps.3 Jacq?czas rozpocząć przygotowania
Eeech, jak dobrze znów było zobaczyć i dosiąść Błękitną Strzałę! Tylko bez skojarzeń! Naprawdę się za nią stęskniłam. A tak poważnie to dobrze było przede wszyskim zobaczyć wszystkich przybyłych, to naprawdę była świetna inauguracja rowerowego roku, słusznie uczczona... herbatką na torfach a i słoneczko nas wreszcie dopieściło pierwszy raz od tygodni, jeśli już nie od miesięcy Dobrze się zaczęło. Dzięki
"Te oveczky ne bekają."