Frekwencja

Wszystko co zwiazane z rowerowaniem i podrozowaniem. Trasy, nietypowe pomysly, porady praktyczne.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
Giant Mike
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Frekwencja

Post by Giant Mike »

Taki mi sie zauważyło, że coś ostatnio frekwencja na weekendowych treningach wzrosla - i to calkiem nowe osoby sie pojawiaja. Jak pogoda jest OK to ponad 10 osob przyjezdza, jak gorsza ... to tez czasami :)

Ostatnio ktos mnie nawet na ulicy zatrzymal pytajac kiedy i gdzie trenujemy :)

Znaczy sport sie popularny robi - i dobrze !

Michal
ps. jak by ktos sie pytal to srednio przejezdzamy do 50km w jakies 3h
Plannja Racing Team || GG#: 130876
matronix
Całkiem Kumaty
Całkiem Kumaty

Post by matronix »

Anonymous wrote:Jak pisałem w poście o alleyu w niedzielę przejechał bym kilka kilometrów. Problem jednak polega na tym, że w domu netu u mienia niet. Dlatego w razie gdyby ktoś wybierał się gdzieś między 12-14 i nie przeszkadzała by nu moje toważystwo podaję nr. tel. sześć zero sześć cztery sześć siedem pięć osiem cztery. Czekam na jakieś informacje. Sorry zapomniałem się zalogować - matronix
leoheart
Miły Gość

Re: Frekwencja

Post by leoheart »

Giant Mike wrote: ps. jak by ktos sie pytal to srednio przejezdzamy do 50km w jakies 3h
e tam nie wierzę :D znając Ciebie to jest raczej ponad 50km w czasie ok 2g i to w terenie :D :D
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
Giant Mike

Re: Frekwencja

Post by Giant Mike »

leoheart wrote:
Giant Mike wrote: ps. jak by ktos sie pytal to srednio przejezdzamy do 50km w jakies 3h
e tam nie wierzę :D znając Ciebie to jest raczej ponad 50km w czasie ok 2g i to w terenie :D :D
No w terenie, ale teraz na szczesnie to nie ten czas co wszystkim sciganie w glowie, wiec srednia wychodzi kolo 20 km/h

Michal
Plannja Racing Team || GG#: 130876
Post Reply