troche sie stesknilem za.....moim Wheelerem,niby troche jezdze ale sprzet troche jakby nie taki a jezdzic jest gdzie oj jest jutro planuje wieksza wyprawe do takiego rejonu wypoczynkowego zwanego Äkulla,duzo jezior niezle gorki duzo szutrow,bylem tam samochodem i troche pospacerowalem po prostu pieknie ale kiedy zbieralem sie do domu na parking przyjechal gosc,zdjal z dachu bike,zalozyl spd,kask, do kieszni mape i banana i smignal na trase
oh ...shit dawno tak nie zazdroscilem i nie tesknilem za moim Wheelerem musialem stamtad szybko odjechac
jesien tutaj taka troche burawa ale przepiekna choc wieje jak... w kieleckim
jak tylko wroce wskocze na bike i smigne na Lysa a co tam u nas tez jest pieknie
pozdro
ps.jezdzicie troszke czy tylko ...klikacie w zacietrzewieniu
tesknota
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
Leo, zazdrościmy widoków, tylko rzeczywiście szkoda, że bike'a nie masz ze sobą. Dokładnie, u nas też jest pięknie, szczególnie w ostatnim czasie w okolicy jest jakiś taki fajny, jesienny klimat (no może nie licząc dzisiejszego dnia, bo tak jak Spider napisał: pada). Nie żeby jakieś oberwanie chmury, ale ja dziś miałem do przejechania kilka kilometrów i trochę zmokłem .
cookie monster
- Creeping Death
- NApierdalator
A ja się niedawno dowiedziałem że Ty to wogóle gdzieś wyjechałeś.!
Fajnie. Miłego wypoczynku, ale rowerek by Ci się tam przydał co? hehe Jak chłopaki wspomnieli - u nas dość ciepło i ładna pogoda jak na tą porę roku więc można trochę pojeździć. Pozdrawiam
Fajnie. Miłego wypoczynku, ale rowerek by Ci się tam przydał co? hehe Jak chłopaki wspomnieli - u nas dość ciepło i ładna pogoda jak na tą porę roku więc można trochę pojeździć. Pozdrawiam
POWERADE- Jebne czy wstane??
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!