Poniedzialek - piatek
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
Poniedzialek - piatek
Zapitalam codzień do okęcia przez siekierkowski. Klasycznie Otwock - Anin, potem ul.Lucerny do Wału, Puławską, Idzikowskiego, Wilanowska... Hynka, Łopuszańska, Jakobinów. Startuję 5.20 z Teklina. Średnia (jeżeli nie wieje) ok 27km/h. Czy znajdzie się ktoś równie jak ja zdesperowany, jeżdżący podobnie? Fajnie byłoby z kimś jeździć.
Kryptorurek robaczny tramplowany poprzecznie...
wow ta godzina startu zrobiła wrażenie nawet na mnie a ja i Spider to znane ranne ptaki
troche nas jeżdzi,przejrzyj ten watek http://otwock.org.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=762
w tym tygodniu zamierzam też dojeżdżac do Wwy rowerem ale niestety startuje ok 6.30 a ostatnio nawet o 7,nie mam presji czasu,
cóz powodzenia,może ktoś do Ciebie dołączy
troche nas jeżdzi,przejrzyj ten watek http://otwock.org.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=762
w tym tygodniu zamierzam też dojeżdżac do Wwy rowerem ale niestety startuje ok 6.30 a ostatnio nawet o 7,nie mam presji czasu,
cóz powodzenia,może ktoś do Ciebie dołączy
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Ja jutro walcze na Wale . Startuje trochę po 7 z Soplicowa.leoheart wrote:sorry dla mnie to za wczesnie,ostatnio z trudem udaje mi sie wyruszyc o 7.00 i tez jestem skazany na samotna walke z dystansem,moze to i dobrze bo ostatnio jakos forma nietęga
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- Giant Mike
No i pościg zakończył się sukcesem .leoheart wrote:no to jutro wyscig na dochodzenie bo ja startuje troche wczesniej,rozglądaj sie za mna ps.do Wału docieram Przewodową,potem juz ścieżką
Choć nie wiele brakowało, żeby się nie zakończył wcale, bo jakis miły pan smignął w poprzek przejścia dla pieszych (i przejazdu rowerów) ze 60km/h i wyhamował dopiero przed poprzeczna droga (wałem). Jak bym nie bujnął rowerem to trafił by mnie w tylne koło Na początku nowego Wału przejścia za zasłoniete ekranami a w Naszym Pieknym Kraju nie ma jeszcze nawyku uważania na scieżlki rowerowe. I to jest jeden z powodów, dla których czasami wole jechać drogą - tam przynajmniej większość kierowców się rozgląda - ale to już jest OT .
Michał
Miałem to samo w okolicach hurtowni meduza (chyba bronowska ulica) tylko ze w moim przypadku musiałem sie położyć z rowerem i gorzej się to skończyło...Giant Mike wrote:...bo jakis miły pan smignął w poprzek przejścia dla pieszych (i przejazdu rowerów) ze 60km/h i wyhamował dopiero przed poprzeczna droga (wałem). Jak bym nie bujnął rowerem to trafił by mnie w tylne koło...
Zawsze twierdziłem że wszyscy chcą nas zabić...
szczególnie niebezpieczne sa te dwa skrzyzowania ze światłami czy zwróciliscie uwagę że wszyscy skręcajacy w prawo na czerwonym świetle,oczywiście wtedy pali sie zielone dla rowerzystów, spogladaja wyłącznie w lewo ku nadjeżdżającym pojazdom zeby im nie wjechać pod koła ale żaden nie spojrzy w prawo,przeciez tam nie ma prawa byc nikogo a zwłaszcza jakiegoś bikera,dziś ten numer wykręcili mi dwukrotnie
ps.Dark3k masz na mysli poniedziałek 2.10.05?jesli tak to ok. o 7.00 pod Urzędem Pracy
ps.Dark3k masz na mysli poniedziałek 2.10.05?jesli tak to ok. o 7.00 pod Urzędem Pracy
OKi. Potwierdzam... jeśli to jest poniedziałek 03.10.05... u mnie w kalendarzu 02.10.05 to chyba niedziela... ale ja zawsze dziwny jestem godzina jak najbardziej w porządku. Zresztą i tak potwierdzę Tobie via smsleo bez log wrote: ps.Dark3k masz na mysli poniedziałek 2.10.05?jesli tak to ok. o 7.00 pod Urzędem Pracy
psychotyczny, neurotyczny ale za to sympatyczny
Ja na 95% tez jadę do Wawy. Wracam ok. 15.10 z Jakobinów (okolice łopuszańskiej). Miesiąc temu na poniatowskim przy zjeździe na Puławy jakaś kobita zmusiła minie do dzikiej ucieczki (przed nią oczywiście) skutkiem czego miałem złamane żebro... Nawet się nie zatrzymała... Eeeech...
Kryptorurek robaczny tramplowany poprzecznie...
- Giant Mike
znowu mam Was gonic ?leoheart wrote:poniedziałek 6.30 miejsce zbiórki, Rejonowy Urząd Pracy Otwock ul. Górna
czas oczekiwania 5min,oki?
Michał