A może sklep rowerowy na Poniatowskiego, który (będąc skromnym jak cholera) przez przypadek prowadzę? Kiedyś już była nawet mowa o tym żeby zbiórki na treningi odbywały się przed sklepem. Tylko że otwockie XC jakoś podupadło a chłopaki rozbili się na grupy.....hmm, no tak, ale to już zupełnie inny temat Ten tydzień to mi niestety odpada, a na początku przyszłego jadę do Pawlaka na spotkanie z japońcami bo mają się chwalić nowinkami Shimano. Ale jak tylko już wrócę to szybko nabędę jakiegoś korka (czytaj: tablice) i już ogłoszonka można będzie wieszać A z resztą jak coś będę wiedział to łatwo mi będzie plotę dalej w świat puścić
Jakby coś się działo to chętnie się dowiem a o ile czas pozwoli to sam też się zjawię. A teraz już kończę bo jeszcze pisarzem zostanę, a poza tym to podobno co za dużo to nie zdrowo:D
pozdrowionka
brawo brawo! nie to zebym sie podlizywal:P
podobno sporo nowego stuffu sciagnales od NSXa i TRUVATIVA. dobre ceny! jesli bedziesz trzymal tak dalej to sklep bedzie gites:)
a i panowie z boku ze stuffem motorowym rulez:) mogliby tylko jakis olej miec do amorow lepszy:) ale fajnie ze sprezyny do simsona mieli:))))
ja tam popieram takie inicjatywy, sam chetnie wykonam metodą graficzną ołówek+papier samoprzylepny naklejkę reklamującą nasz szanowny portal do naklejenia w sklepie tudzież tablicy ogłoszeń jeśli szanowny arek pozwoli. jak się zorganizujemy to wygryziemy Legion, MPK i największych hardkorowców czyli ekipe (atmosfera grozy) MALBORK (/atmosfera grozy)