tak sie prezentuje nowy sztuciec marcocha na 2005. 66 sie zwie:)
skoku do 170 golenie 35mm. dziwne to bardzo dziwne. tyle skoku na jedna polke. ciekaw jestem, pewnie beda padac jak zapalki. marcoch obral dziwna strategie, chyba poszli na latwizne, chyba o szpan tylko chodzi. dla mnie tak to wyglada. dziwne ze tak malo ludzi na nowych mozo soulach jezdzi. taki amor za taka kase i jeszcze takie recenzje:)))))))
cena Panie, cena... dwupolka swoje koszci :)
zreszta, tera marcoki wszystkie pewnie na tajwanie i tak beda tlukli, skrocili slizgi w modelach 2004, jakies tandetne rozwiazania... kiepsko ta firma ewoluuje szczerze mowiac. dla mnei niedoscignionym wzorcem sa widelczyki Z1/ Z2 z okolic 97/98/99 w pelni rozkrecalne, z podkowkami wycinanymi CNC, ktore do dzis chodza i wygladaja jak nowki...
co do mozo soul to ni wiem, ale swego czasu produkty mozo to byla totalna kiszka :)
no racja bombowce przed 00 byly najlepsiejsze. ja nie mialem ale tyle sie tego czyta. ludzie dualuja cuduja i nic sie nie wali, a ja tu np se takiego mxc z 2002 kupilem i co? nie powiem zebym katowal, troche sie skakalo i roznie bywalo. troche sie jezdzilo, w sumie ostro, ale zeby juz tuleje sie wytlukly? no i to strzelanie dzikie. mam nadizeje ze nie pekna nogi przy koronie. jak go rozebralem oblukalem wsio dokladnie, nic nie widac. moze to stery mi strzelaja, bo miski mlotkiem nabijalem:P:))
te bombery nadal chodza po 700-800 zyli z tego co widzialem na allegro.
nie do zarzniecia, chociaz szczerze, to nie wiem czy bym kupil od nieznanej osoby :)
powiem Ci ze manitou black co areks jezdzi, jest calkiem sensowny.
plynnie chodzi, sporo regulacji, tylko te zjebane microlube... :/ no i do skokow to on tak nie bardzo ;)
hehe, ja zawsze stery mlotkiem + rurka o srednicy troche wiekszej od sterowej ;) zakladam jedno na drugie i jeb jeb ;)
moze wpusc kropelki w miejsce mocowania goleni do korony ;)))
distal na rozklejaje sie lagi pomaaaagal ;)