Potrzebuje informacji, gdzie w Otwocku lub najblizszej okolicy jest jakis zajebiaszczy sklep elektryczny. Szukam gniazd i przełączników.
Pzdr.
Sklep elektryczny
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
Sklep elektryczny
Na coś się czasem przydaje to GG - gen. Langer do kpt. Klossa.
Dzieki!
Chciałbym tylko wiedzieć, czy te sklepy sa zajebiaszcze, tzn. czy jezeli z danej serii wybiore sobie gniazdo pojedyncze bez uziemienia, to dostanę też gniazda podwójne z uziemieniem, przełączniki, listwy i pozostałe duperele W PRZYSTĘPNEJ CENIE.
Czy ktoś korzystał z ich usług i sa godne polecenia, bo ich adresy to mogę sobie sam przez gugla wystukać.
Chciałbym tylko wiedzieć, czy te sklepy sa zajebiaszcze, tzn. czy jezeli z danej serii wybiore sobie gniazdo pojedyncze bez uziemienia, to dostanę też gniazda podwójne z uziemieniem, przełączniki, listwy i pozostałe duperele W PRZYSTĘPNEJ CENIE.
Czy ktoś korzystał z ich usług i sa godne polecenia, bo ich adresy to mogę sobie sam przez gugla wystukać.
Na coś się czasem przydaje to GG - gen. Langer do kpt. Klossa.
to w michalinie przu torach, to jest hurtownia - wybor spory, mysle, ze powinno byc tak jak mowisz
Chiste wrote:Dzieki!
Koło Przyjaciół OGR - KPO "Śprychy"
a no to ja nie wiem, nie znam tej na wale - se Chiste sprawdziyorek wrote:ale takich pierdół oświetleniowych większy wybór mają w tej hurtowni na wale obok babci helistrz. wrote:to w michalinie przu torach, to jest hurtownia - wybor spory, mysle, ze powinno byc tak jak mowisz
Koło Przyjaciół OGR - KPO "Śprychy"