No można tak powiedzieć . Mam nadzieję, że poganiam za Wami w przyszlym roku. Co do sprzętu to przyszły tydzień mam raczej spokojny i mogę pogrzebać w sprzęcie.
sorry Patiomkin dogadałem sie z Creeping Death,no wiesz jego znam więc było łatwiej,wieża działa jak nowa a telewizor póki co w kratkę bo tak naprawde nie udało sie znależć konkretnej przyczyny,"zimne luty" wydają sie byc w porzadku,może jeszcze wróce do tematu
póki co dzięki Creeping Death
NIe ma sprawy Cała przyjemność po mojej stronie. Szkoda że TV nie zaskoczył w 100%. Można by jeszcze dokładniej sie temu przyjrzeć, ale chyba na tą chwilę nie jestem w stanie więcej poradzić.
P.S:Matronix jezcze co to Twojego Elemisa to przeczytaj wiadomość na priv i jeszcze moze to być tda 6101 - wtedy Koszt naprawy spada drastycznie bo układ taki kosztuje parę złotych. Więc umówmy się jakoś i zaczynamy naprawę.....
Jak będziesz miał tylko czas to mów. Spotkamy się dasz ten zasilacz i jedziemy... Względnie mogę zabrać się za naprawę jakiegoś swojego ATX'a i próbować...
Czy koniecznie musi to być zasilacz od kompa? Na jednym scalaku można zrobić zasilacz impulsowy 12 - 24V 10A... Chcecie z tego migomat zrobić, czy jak ?
Myślę, że w przeciągu dwóch dni dostarczę Ci go do domu. Być może to będzie nawet już dziś. Oczywiście wcześniej dam znać. Telefony mam także problemów nie będzie. Zatem do zobaczenia niebawem. Pozdrawiam.