bikometr
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
coś nie działa ostatnioArkadyj wrote:Uwaga, nastapila zmiana adresu bikometru. Od teraz uzywajcie:
http://83.3.154.210/bikometr/Wykres.php

Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- Arkadyj
Panowie robotnicy gdzies na Mariensztacie podczas robot przecieli kabel telefoniczy 
Edit Wiem ze czesc osob w tym ja wprowadza dane do bikometru pod koniec tygodnia wiec ustawilem dzis czas wczorajszy zeby wyniki byly zaliczone do poprzedniego tygodnia. Jezeli komp automatycznie przestawi czas to recznie zmienie wpisy.

Edit Wiem ze czesc osob w tym ja wprowadza dane do bikometru pod koniec tygodnia wiec ustawilem dzis czas wczorajszy zeby wyniki byly zaliczone do poprzedniego tygodnia. Jezeli komp automatycznie przestawi czas to recznie zmienie wpisy.
- Giant Mike
Arkadyj, gratulacje 
Ja nie mam możliwości robienia tylu kilometrów co Ty. Paradoksalne częste startowanie zmniejsza wynik przejechanych kilomentrów - tylko jeden dzień w weekend. W tygodniu też nie można za dużo.
Michał
ps. a może wprowadzić mnożnik x1.5 za kilomentry startowe i x2 za kilomentry startowe w górach ?

Ja nie mam możliwości robienia tylu kilometrów co Ty. Paradoksalne częste startowanie zmniejsza wynik przejechanych kilomentrów - tylko jeden dzień w weekend. W tygodniu też nie można za dużo.
Michał
ps. a może wprowadzić mnożnik x1.5 za kilomentry startowe i x2 za kilomentry startowe w górach ?

- Arkadyj
W tygodniu mam 5 dni rowerowych z czego 3 dni to sa wyjazdy do pracy i dalsze rowerowanie popoludniami. Dzieki temu lapie duzo km, np dzis - 54 km do pracy i 59 km po pracy. To zapewne moj ostatni tak intensywny sezon rowerowy, wiec szaleje póki mogeGiant Mike wrote:Arkadyj, gratulacje

Ale tak patrze na wyniki i stwierdzam ze przejechane km nic nie mowia o mozliwosciach rowerzysty. W porownaniu z zeszlym rokiem gdy w tym czasie mialem przejechane raptem 1500km powinienem jezdzic o wiele szybciej.
Hak wpadl kiedys na pomysl zeby km przejechane na szosowkach liczyc troszke inaczej (mnoznik 0.x) niz te zrobione na goraluGiant Mike wrote:ps. a może wprowadzić mnożnik x1.5 za kilomentry startowe i x2 za kilomentry startowe w górach ?

ps. jak bylo w Zlotym Stoku? Miales defekt ze pojechales na mega czy po prostu bylo ciezko??
- Giant Mike
Wjechałem na Giga, ale po 35 minutach podjazdu non-stop z prędkością max ok. 10km/h z przełożeniem 32-28 psycha siadła i zawróciłem. Straciłem na tym jakieś 40-50 minut. Jadąc od razu Mega miał bym 3h na mecie. Było strasznie gorąco i duszno, potem przeszła burza. Na zjazdach nie dalo się odpocząć a na jednej rundzie było z 1500m przewyższeń.Arkadyj wrote: ps. jak bylo w Zlotym Stoku? Miales defekt ze pojechales na mega czy po prostu bylo ciezko??
Generalnie większości z Teamu coś nie szło - albo defekty, albo kontuzje (fizyczne i psychiczne

Za 1.5 tygodnia zaczyna się MTB Trophy - Złoty Stok miał potwierdzić formę, ale jak na razie dał do myślenia. Teraz odpoczywam i się regeneruje - więc kilometrów nie przybywa

Michał
- Arkadyj
Przykro mi, nie mniej jednak, ze zdarzylo sie to teraz a nie podczas MTB Trophy. Po sobie wiem ze moja forma wacha sie w przedziale tygodniowym, tzn w Warszawie bylo srednio to w nastepny weekend jechalem jak burza. Niestety jeszcze nie trafilem z forma na maraton. I chyba mam jeszcze problem z odpowiednim przygotowaniem sie na maraton, wciaz eksperymentuje i ostatnio nie skonczylo sie to najlepiej.
No nic, odpoczniesz, zregenerujesz sie psychicznie i fizycznie i bedzie dobrze.
No nic, odpoczniesz, zregenerujesz sie psychicznie i fizycznie i bedzie dobrze.
Patrzcie na to http://www.bikestats.pl/?work=about !
Wychodzi na to, że ktoś też zrobił bajkometra.
Wychodzi na to, że ktoś też zrobił bajkometra.
...bo gdzie się ten kosmos kończy ?! Bo stół się, kurna, kończy tu !
- Giant Mike
kolejny "milestone" - total 30.000km strzeliło właśnie dzisiaj rano.
Michał
Michał
- Giant Mike
Ech - i cały misterny plan w pi.du. We wrześniu pewnie ze 400km przejadę - już mnie emeryci z dziećmi w statystykach wyprzedzają. Żenua 
Michał
ps. może od listopada dorzucić statystykę godzinową - przynajmniej sauną i masażami będę jakieś wyniki robił ;P

Michał
ps. może od listopada dorzucić statystykę godzinową - przynajmniej sauną i masażami będę jakieś wyniki robił ;P
donoszę z radością i nie bez pewnej dumy,choć niewielkiej bo mój plan na ten rok był skromny, skrojony na miarę moich aktualnych możliwości, że został zrealizowany
ps.nie ustaje w wysiłkach żeby powtórzyć moje życiowe ubiegłoroczne osiągnięcie i dokręcić do 7000

ps.nie ustaje w wysiłkach żeby powtórzyć moje życiowe ubiegłoroczne osiągnięcie i dokręcić do 7000

- Attachments
-
- yes ,yes yes
- bez tytułu3.jpg (115.94 KiB) Viewed 12579 times
- Giant Mike