Harpagan 39
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
czyzbys skonczyl budowac obwodnice obwodnicy trojmiasta?rezerwuje miejscowke u vigila
Poki co BoB dokooptowal nam Taranta, ktory mial jechac z Team Mondeo, wiec moge cie behe pobrac. zreszta jak widac mamy 2 auta i sklad zblizony do poprzedniego. co do noclegu to nie wiem - bo haku gdzies w kniejach za lochami sie ugania albo laniami i unika kontaktu z netem (np. we czwartek dowiedzial sie, ze nie jedziemy na harpa w piatek) - nie sadze wiec by zaliczke wycofal a raczej przesunal termin na maja (w co tez watpie). poczekajmy az wroci kole weekendu to sprobujemy zaklepac ten nocleg.
vigil wrote:Jasnowidz jakiś czy cuś?nie sadze wiec by zaliczke wycofal a raczej przesunal termin na maja (w co tez watpie)![]()
Teraz jest tak:
-powtórny kontakt z białą mewą nawiązany
-mewa lata teraz za granicą więc dopiero we wtorek będę miał potwierdzenie rezerwacji
-jeżeli nie zadziała to popszukamy czegoś innego
-razem z Vigilem wracamy zaraz po maratonie
a ja odpadam na 90%, jezeli ktos poniosl koszty w zwiazku z moja osoba, to prosze podac kwoty i nr konta. ;)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
Dla pocieszenia informuje, ze idea noclegu w Bialej Mewie upadl - po czesci dlatego, ze nie jestesmy w stanie zebrac quorum na domek za 300 pln za dobe. Co gorsza zaliczka nie zostanie zwrocona, co juz dobitnie swiadczy o tym z kim moglibysmy miec doczynienia
- wszak sytuacja to szczegolna...by zakonczyc ten temat - przesle kazdemu "zainteresowanemu" numer konta haka z symboliczna kwota do zaplaty. A wracajac do Harpa - aktualny nasz plan jest taki - jedziemy we 4 osoby, nocujemy w szkole by sprostac wszelkim trudom rajdu
. Wracamy wieczorem po zawodach. Btw - przydalyby sie jakies "ludzkie" uchwyty na rowery bo 4 bajki na pake raczej nie wejda a te co mam nie bardzo pasuja do mojej nowej ramy. Poza tym bylaby mozliwosc zabrania 5 osob (byloby taniej i weselej).

- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
trasa była bardzo prosta - wystarczyło dobrze cisnąć żeby zrobić wynik. kiedy kończyliśmy o 18 (czyli 30 minut przed czasem) na trasie rowerowej było już trzech gości z kompletem punktów.
My przez pierwsze 3 godziny zrobiliśmy 6 punktów, potem zacząłem puchnąć więc dojazd na pkt. 19 zajął nam koło 1,5 godziny. Przy okazji frajersko nie zajechaliśmy na pkt 9...w związku z tym podjęliśmy 2 decyzje:
1. wyniku nie zrobimy więc przerzucamy się na opcję turystyczną,
2. 10 minut później Rychu zasugerował, że "w tym lokalu powinni mieć dobrą pizzę"
tak więc w czasie 11,5h zrobiliśmy 12 punktów zdobywając 39 pkt. wagowych. jak to się przekłada na zdobyte miejsce nie wiemy bo przysnęliśmy i nie pojechaliśmy na zakończenie a na stronie wyników jeszcze nie ma....ale cudów bym się nie spodziewał
My przez pierwsze 3 godziny zrobiliśmy 6 punktów, potem zacząłem puchnąć więc dojazd na pkt. 19 zajął nam koło 1,5 godziny. Przy okazji frajersko nie zajechaliśmy na pkt 9...w związku z tym podjęliśmy 2 decyzje:
1. wyniku nie zrobimy więc przerzucamy się na opcję turystyczną,
2. 10 minut później Rychu zasugerował, że "w tym lokalu powinni mieć dobrą pizzę"

tak więc w czasie 11,5h zrobiliśmy 12 punktów zdobywając 39 pkt. wagowych. jak to się przekłada na zdobyte miejsce nie wiemy bo przysnęliśmy i nie pojechaliśmy na zakończenie a na stronie wyników jeszcze nie ma....ale cudów bym się nie spodziewał
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
ja się spóźniłem 6 minut na metę bo nie mogłem znaleźć tej chrzanionej szkoły ale świetnie się bawiłem. podobało mi się, że punkty nie były pochowane i gdybym miał lepszą kondycję to na pewno zrobiłbym swój życiowy rekord czyli ponad 16 pkt.
Podsumowanie mojego występu:
- 203km
- 15 pkt / 52 wagowe
- po spóźnieniu zostało zaledwie 46
Podsumowanie mojego występu:
- 203km
- 15 pkt / 52 wagowe
- po spóźnieniu zostało zaledwie 46

... frajda przy targaniu gały i waleniu w przyciski jest nieporównywalnie większa niż przy mizianiu analoga pada ...