Harpagan 36
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
Cytat z relacji (właśnie przyuważyłem):
"19:25:06: Otwocka grupa rowerowa wybrała się na wycieczkę, a nie na zawody. Pojechali w dziewięcioosobowej ekipie, podziwiali widoczki, pstrykali zdjęcia, a przy okazji zrobili jakieś 108 km i zdobyli 8 PK. Jedynie Sylwia ma nieco zdegustowaną minę: miało nie być podjazdów, a były góry - śmieje się."
ciekawe
"19:25:06: Otwocka grupa rowerowa wybrała się na wycieczkę, a nie na zawody. Pojechali w dziewięcioosobowej ekipie, podziwiali widoczki, pstrykali zdjęcia, a przy okazji zrobili jakieś 108 km i zdobyli 8 PK. Jedynie Sylwia ma nieco zdegustowaną minę: miało nie być podjazdów, a były góry - śmieje się."
ciekawe

I co tu napisać? Nie wiem :/
ekipa
ps.zdjęcia idą na ftp w pełnej rozdzielczości
ps.zdjęcia idą na ftp w pełnej rozdzielczości

- Attachments
-
- ładujemy
- PA190162.jpg (142.26 KiB) Viewed 5423 times
-
- trochę magii nie zaszkodzi
- PA190166.jpg (138.2 KiB) Viewed 5423 times
-
- wersja oficjalna
- PA190158.jpg (234.83 KiB) Viewed 5448 times
-
- Behem :)
- PA190156.jpg (113.13 KiB) Viewed 5448 times
Powiem krótko: było rewelacyjnie
. Cały wyjazd bardzo udany. Kaszuby o tej porze wyglądają po prostu zabójczo.
Relacja na stronę główną obowiązkowo (nie będę zapowiadał, że sam coś napiszę, ale jakby co, to mogę zająć się fotorelacją).
pozdro, "Węsiory"
p.s. wszyscy dotarli bez problemu do domów?

Relacja na stronę główną obowiązkowo (nie będę zapowiadał, że sam coś napiszę, ale jakby co, to mogę zająć się fotorelacją).
pozdro, "Węsiory"

p.s. wszyscy dotarli bez problemu do domów?
cookie monster
ale pogody, dawno nie jeździłem bez kurtki p deszczowej i kaptura. heheaaaale Wam zazdroszczę....
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
Proponował, proponował, ale ja się obawiałam, że się w ten sposób wykąpiemy oboje, więc wolałam sama. Ale rower przeniósł!pokrzewka wrote:no ładnie, zamista przenieść małżonkę to się fociło

Było świetnie i przepięknie, niesamowita okolica, żal, że nie było więcej czasu na zdjęcia... Fajnie się jechało, choć muszę przyznać, że się zmachałam. Juz nie te latka...

Dziękuję serdecznie za towarzystwo- jak zwykle wesołe, Vigil - świetna kwatera, dobrze, że udało się ją załatwić.
Baardzo się cieszę, że byłam tam z Wami

"Te oveczky ne bekają."
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
strój nie ma znaczenia jeżeli lubi sie rowerowanie, jak widać na zdjęciu Adama - polar i kurtka a bez spodni to w niektórych sytuacjach dobry zestaw 
zmiana - bo kurtka była krótka ...

zmiana - bo kurtka była krótka ...
Last edited by pokrzewka on 20 Oct 2008 19:02, edited 2 times in total.
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie