Creeping Death wrote:
P.s: Arkadyj.. Ten licznik to taki srebrny?? niestety słabo widziałem bo leżał do góry nogami. Ale potem był jakiś w "biurze rzeczy znalezionych"
Czarek, tak taki srebrny. Napisalem na forum mazovi. Moze sie znajdzie. A tak mniej wiecej na jakim odcinku trasy go widziales?
Tak to ten sam materiał... To byłem ja na pierszej pętli na tym super zjeździe na którym chciałem wykorzystać trochę umiejętności nabytych na TC. Jednak zjazd okazał się za krótki no i trzeba było zacisnąć klamki
Z ciekawostek: CHOLERA!!! Pojechałem ten maraton na źle założonej oponie tylniej!!!! Tak coś czułem że ciężko mi się ostatnio lata po szosie!!! No ale do 50km/h dokręciłem
co się tak krzywię??
Może dlatego że to był ten momenty (90% maratonu) w którym umierałem z powodu bólu pleców?
a co Ty te brzuzki tak oszczędzałeś? Na pierwszym kółku przyprzedziłem w nich 5 osób (zaliczając trzy brzuzki) ;D
- żeby Otwock Team awansował na 5 miejsce musi zdobyć dwa razy po 1650pkt - co się jeszcze nie zdażyło w tym sezonie
- zeby OGR weszło do 15. musi zdobyć min. dwa razy po 1200~1300 pkt i liczyc, że inne teamy mocno się nie podciągną - ale to jest do zrobienia . Kto puntkował w Józefowie (1 osoba na Mega i 2 na Giga) ?
Ciezko bedzie o awans, zarowno Otwock team jak i nasz. Nie wiem czy Czarek jedzie do Jablonnej, z nim byloby latwiej ale mysle ze miejsce 19-18 jest w zasiegu reki.
U nas w Jozefowie punktowali zdaje sie: Piotr Szymański w mega i Czarek oraz Mirek na giga.
Arkadyj wrote:Ciezko bedzie o awans, zarowno Otwock team jak i nasz.
Tia .. tak sobie popatrzyłem w te wyniki, i wynik 1600 pkt. to jest max jaki można wyciągnąc z jednego maratonu - czyli ma sie dwoch gosci na Giga z jednakowymi czasami (2x600) plus najlepszego z MEGA (400).