Alleycat numer 2
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
dobra, podbijam temat.
i apeluje do yorka, zdjemij sliki, zaloz klocki. skoro do warki jechalo Ci sie tak samo... jeszcze gume na alleju zlapiesz, po co Ci to. ;)))
i apeluje do yorka, zdjemij sliki, zaloz klocki. skoro do warki jechalo Ci sie tak samo... jeszcze gume na alleju zlapiesz, po co Ci to. ;)))
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
Całkowicie sie zgadzam, komu by tam zależało na wygranej, dobra zabawa sie liczy, ot co!chmiel wrote:Sliki, kolarki...Wyluzujta, przeciez chodzi o to zeby bylo milo a nie o wygrana...

"Te oveczky ne bekają."
Od strony organizacyjnej właściwie wszystko gotowe (poza drobnymi sprawami do załatwienia przed samym startem). Mam przygotowanych 30 kompletów startowych.
Jeszcze w jednej sprawie się nie wypowiadałem, bo sam nie wiem, co z tą kwestią zrobić: chodzi o szosówki. Takowym sprzętem dysponują może 2 osoby, także znakomita większość i tak pojedzie na mtb'kach. Wydaje mi się, że nie mogę zabronić nikomu startu "wyścigówką", ale może niech każdy przed podjęciem decyzji pomyśli, czy to będzie to fair i czy nie będzie to miało wpływu na atmosferę zawodów.
Jakbym miał jeszcze jakieś sprawy organizacyjne, to coś napiszę. Tak czy tak: do zobaczenia w niedzielę.
P.S. Nie chcę zapeszyć, ale przed chwilą lookałem na ICM i wszystko wygląda optymistycznie
.
Jeszcze w jednej sprawie się nie wypowiadałem, bo sam nie wiem, co z tą kwestią zrobić: chodzi o szosówki. Takowym sprzętem dysponują może 2 osoby, także znakomita większość i tak pojedzie na mtb'kach. Wydaje mi się, że nie mogę zabronić nikomu startu "wyścigówką", ale może niech każdy przed podjęciem decyzji pomyśli, czy to będzie to fair i czy nie będzie to miało wpływu na atmosferę zawodów.
Jakbym miał jeszcze jakieś sprawy organizacyjne, to coś napiszę. Tak czy tak: do zobaczenia w niedzielę.
P.S. Nie chcę zapeszyć, ale przed chwilą lookałem na ICM i wszystko wygląda optymistycznie

cookie monster
Moim zdaniem to dzisiaj furore zrobila Matildae w koszulce i na nowym rowerku
P.S
Niech no sie tylko Behem dopitoli o jakos fotek....
sa super 

P.S
Niech no sie tylko Behem dopitoli o jakos fotek....

Last edited by spider on 11 Sep 2005 16:35, edited 1 time in total.
Personal best 200km
dopietole sie, bo pewnie lipa po maksie :P
dzieki Edi za wykonana robote, bylo b.dobrze, chociaz jakos mniej wspolzawodnictwa na trasie... byc moze dlatego, ze nie startowales. :)
pomimo paru bledow (moich :) jakos poszlo. :)
chcialem w tym miejscu w ogole pogratulowac Hunterowi. ostro poprawil swoj wynik z poprzedniego Alleja... ;) no stary, jeszcze piec lat i bedziesz na szczycie. ;)
no i zeby oblesnie milo to reszcie tez gratuluje udzialu i bla bla... ;)
ps. jedzcie kluchy ;>
dzieki Edi za wykonana robote, bylo b.dobrze, chociaz jakos mniej wspolzawodnictwa na trasie... byc moze dlatego, ze nie startowales. :)
pomimo paru bledow (moich :) jakos poszlo. :)
chcialem w tym miejscu w ogole pogratulowac Hunterowi. ostro poprawil swoj wynik z poprzedniego Alleja... ;) no stary, jeszcze piec lat i bedziesz na szczycie. ;)
no i zeby oblesnie milo to reszcie tez gratuluje udzialu i bla bla... ;)
ps. jedzcie kluchy ;>
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
Ja też chcę podziękować Ediemu i całemu sztabowi i zawodnikom
Zmachałem się ździebko i co chwila dziwiłem jakie to nowe niespodziankowi nam Edi wymyślił. Matildae ładnie się z rowerkiem prezentuje, nie powiem, nie powiem. Jeszcze raz wielkie dzięki.
PS. O i jeszcze BigBlackowi i Yorkowi za użyczenie koszulek

PS. O i jeszcze BigBlackowi i Yorkowi za użyczenie koszulek

Udało się
.
Dzięki za komentarze, no i oczywiście za udział. Kto nie startował niech żałuje
.
Oficjalne wyniki:

Dzięki za komentarze, no i oczywiście za udział. Kto nie startował niech żałuje

Oficjalne wyniki:
- 1. Behe 58:03 (tak jak zapowiedział
)
2. Domar 58:52
3. Tomek Makos (aka RoadRunner) 59:53
4. Yorek 1:01:27
5. Creeping Death 1:02:02
6. Jacle 1:08:10
7. Rysiek (Soyowy) 1:08:55
8. BigBlack 1:09:25
9. Greg 1:09:27
10. Hunter 1:15:47
11. Chmiel 1:19:15
12. Matildae 1:22:15 (Jakby nie patrzeć, to również jest I miejsce)
13. Leo 1:22:45
14. Tymon 1:31:55
15. Gregor B. 1:31:56
16. Młody 1:41:17
17. Ryba nie ukończył
Last edited by Edi on 13 Sep 2005 20:26, edited 1 time in total.
cookie monster